Asus PE100A Intelligent Edge Computer NXP i.MX 8M SOC

prijs op aanvraag
Heeft u vragen? Bel ons 020-3301345.

U wilt dit systeem aanpassen? Dat kan. Stuur ons uw wensen via het offerte formulier en wij mailen u zo snel mogelijk een aanbieding::

Offerte aanvragen
  • 900122
Asus PE100A edge computer NXP i.MX 8M SOC   De Asus PE100A is een edge computer op...meer
Productinformatie "Asus PE100A Intelligent Edge Computer NXP i.MX 8M SOC"

Asus PE100A edge computer NXP i.MX 8M SOC

 

De Asus PE100A is een edge computer op basis van een Pico-ITX moederbord dat geoptimaliseerd is voor TCO, ondersteund door een secundair I/O-board voor extra functionaliteit. Het systeem is uitgerust met een NXP® i.MX 8M system-on-a-chip (SoC) processor die is gebaseerd op de Arm® Cortex-A53-architectuur met maximaal 1,3 GHz. Deze CPU is vooral gekenmerkt door zijn extreem laag energie verbruik.
De PE100A is tevens voorzien van 4 GB LPDDR4-geheugen aan boord en 16 GB eMMC aan boord, en bevat twee Ethernet-poorten, drie USB-poorten en een HDMI-poort aan de voorzijde. Twee COM-poorten, met RS232/RS485/CAN-bus, en een digitale DI/DO zijn ook beschikbaar als optionele interfaces aan de achterzijde.  Binnenin ondersteunt het PE100A moederbord ook een M.2 E-key connector en een micro SD card connector, terwijl het I/O bord Mini PCIe®/mSATA en een Nano-SIM socket interface biedt.

De PE100A heeft een 12~24V stroomingang en kan bedrijfstemperaturen van -20°~60°C aan. Het systeem is bedoelt als een edge-to-cloud gateway-apparaat voor data-aggregatie, -verwerking en -doorsturing.
De TCO-geoptimaliseerde SBC is ideaal voor embedded automatiseringsoplossingen en diverse kleinschalige ivd-toepassingen.

Het specsheet is nog niet gepubliceert en volgt dus later

Toepassing: IoT
Laatst bekeken