IKBENSTIL BLOG | Gratis MS Office
1856
post-template-default,single,single-post,postid-1856,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,

BLOG

 

Gratis MS Office

Gratis en Microsoft zijn twee woorden die je normaal gesproken niet in een en dezelfde zin tegen komt. En toch bestaat het. Ken je Office.com? Dat is een online MS Office versie en die kost helemaal niets. Wel is het zo dat het een iets minder aangeklede variant betreft maar voor veel mensen is het meer dan genoeg.

De suite omvat Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive (ex. SkyDrive) en een Agenda, allemaal. Lijkt dus allemaal een beetje op Google Docs met een verschil: GDocs kun je ook offline gebruiken voor de MS variant moeten de programma’s op de computer installeert zijn.

Ook belangrijk om te weten is dat de bestanden “compatibel met” zijn. In MS taal betekent dat het niet exact hetzelfde is en dat je: “kan dit bestands formaat niet openen” meldingen kan verwachten. Hoe dan ook, goed initiatief voor mensen die niet meteen een paar honderd Euro voor de hele suite willen of kunnen betalen.

Ikbenstil-ms-office-online-word

Een andere handige feature is collaboratie oftewel er kan met meerdere mensen aan een hetzelfde document gewerkt worden.

Al in al een prima alternatief voor degene die maar af en toe een Excel of PowerPoint of Word document moet maken.

gratis Office

 

TAGS > , , ,