IKBENSTIL BLOG | Ikbenstil Fanless Vessel Workstation
1912
post-template-default,single,single-post,postid-1912,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,

BLOG

 

Ikbenstil Fanless Vessel Workstation

Ikbenstil heeft voor de Koninklijke Boskalis Westminster N.V. een Fanless Vessel Workstation ontwikkeld die bestand is tegen extreme omstandigheden aan boord van schepen.

De schepen worden verspreid over de wereld ingezet en werken in meest extreme omstandigheden, hitte, hoge lucht vochtigheid, zeewater en hevige vibraties. De aan boord aanwezige elektriciteit voorziening is onderhevig aan schommelingen, de speciaal hiervoor ontwikkelde voeding is hier tegen bestand en garandeert een hoge bedrijfszekerheid.

Smit-lamnalco-03c

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is internationale dienstverlener op het gebied van baggeren en inland infra, en offshore energy.
SMIT is actief in sleepdiensten en scheepsbergingen. En levert wereldwijd innovatieve totaaloplossingen voor grote maritieme uitdagingen.
Boskalis concentreert zich op projecten in de markt voor energie en de markt voor havens. De voornaamste opdrachtgevers zijn oliemaatschappijen, havenexploitanten, overheden, rederijen, internationale projectontwikkelaars, verzekeraars en mijnbouwbedrijven.
Boskalis heeft 11.000 medewerkers en is actief in circa 75 landen, verspreid over de hele wereld. De veelzijdige vloot bestaat uit meer dan 1.000 schepen en werktuigen.

smit-lamnalco-02a

TAGS > ,