Car PC Professional Intel i7 Power

€ 2.355,72 incl. BTW
€ 1.946,88 ex. BTW

geen verzendkosten

Leveringstijd 6-8 dagen Werkdagen

Heeft u vragen? Bel ons 020-3301345.

U wilt dit systeem aanpassen? Dat kan. Stuur ons uw wensen via het offerte formulier en wij mailen u zo snel mogelijk een aanbieding::

Offerte aanvragen
  • 80004873
Ikbenstil Car PC Professional de best oplossing voor Politie, Ambulance, Brandweer en als...meer
Productinformatie "Car PC Professional Intel i7 Power"

Ikbenstil Car PC Professional de best oplossing voor Politie, Ambulance, Brandweer en als FleetPC.

 

Behuizing Ikbenstil Mini itx format
Moederbord  Intel Q370 ITX met USB 3 embedded industrial
Processor Intel Core i7 Quadcore met Hyper Threading
Koeler Ikbenstil Highend koeler
Grafischekaart onboard
Geheugen 16GB DDR4 2666MHz
Voeding 160Watt, 12 Volt
SSD OS PCIe SSD 250GB R/W 3,4GB/1,5GB p/s
HDD Storage Western Digital 2TB 
Besturingssyteem Optioneel

 

De Ikbenstil Car PC Professional is een krachtige mini computer voor gebruik als mobiele data terminal bij politie, brandweer, ambulances en wagenpark. De Car PC professional is uitgerust met een volwaardige (geen mobile variant) Intel Core i7 processor. Pure rekenpower verdeeld over 4 cores met Hyper Threading, totaal zij er dan 8 reken cores beschikbaar voor de software. Dit gecombineerd met snel 16GB werkgeheugen, de 250GB Solid State Disk en 2000GB harddisk maken deze Car Computer tot de krachtigste in zijn soort, met toch een behoorlijk laag energie verbruik van 65 watt.

De Ikbenstil Car PC Professional is in staat om 24/7 zware werk te verzetten, complexe databases, fotoherkenning, scanverwerking, hoog resolutie kaart weergave, navigatie, videocapture en video streaming zijn voor deze Car computer een fluitje van een cent. Aan aansluitingen geen gebrek hier volgt een opsomming: HDMI, DVI en VGA, 8 USB aansluitingen, 1GB LAN, analoog audio in en uit en digitaal optisch uit. De volgende aansluitingen zijn optioneel mogelijk, 4xRS232 (1x RS422/485) aansluitingen, WiFi, PCMCIA module, een CD/DVD optical drive of BluRay drive.

De Ikbenstil Car PC Professional is eenvoudig te bedienen via een Touch screen dat u op het dashboard monteerd of inbouwd, er zijn hiervoor veel verschillende mogelijkheden waar wij u graag in adviseren. Ook kunt u een minidraadloos keyboard en een muispad gebruiken, de muispad is vooral handig tijden het rijden.

De Ikbenstil Car PC Professional is groot in zijn prestaties maar klein van formaat, 186mm breed, 270mm diep en 114mm hoog waardoor hij vaak eenvoudig is te plaatsen. De 12 volt stroom aansluiting en contact slot verbinding kunnen naar wens worden geconfigureerd. en voor uw toepassing worden gestandaardiseerd.

Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Wat wij standaard extra doen:

High end componenten:
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
   
  Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
   
  Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop:
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
   
  Zuivere installatie:
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
   
  Drivers, patches servicepacks:
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.
   
  Highend assemblage en bekabeling:
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
   
  Zeer uitgebreide controle:
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
   
  Burn-In Process:
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
   
  Verzending:
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.
Ikbenstil Workstation i7 14700K - Z790 - 20 Cores - 28 Threads - DDR5 CAD/CAM, Inventor, AutoCad, Revit, Enscape, Keyshot, Lumion, Solidworks Ikbenstil Workstation i7 14700K - Z790 - 20...
€ 2.466,23 incl. BTW
€ 2.038,21 ex. BTW
Ikbenstil AMD Workstation Photoshop DTP Ikbenstil AMD Workstation Photoshop DTP
€ 1.894,68 incl. BTW
€ 1.565,85 ex. BTW
IKBENSTIL Workstation SoundStudio PC - Z790 - i5 13500 - 14Cores - 20 Threads - DDR5 IKBENSTIL Workstation SoundStudio PC - Z790 -...
€ 1.782,52 incl. BTW
€ 1.473,16 ex. BTW
Ikbenstil Fanless Industrie PC IC7I - Q470 - i9 CPU - industrial pc IP65 Ikbenstil Fanless Industrie PC IC7I - Q470 - i9...
€ 2.567,92 incl. BTW
€ 2.122,25 ex. BTW
Ikbenstil industriële pc i7 Ikbenstil industriële pc i7
€ 1.641,49 incl. BTW
€ 1.356,60 ex. BTW
IKBENSTIL Workstation #10 TESLA SUPERCOMPUTER gpu computing Ikbenstil CPU Compute Workstation - Dual AMD...
€ 11.970,11 incl. BTW
€ 9.892,65 ex. BTW
Rack Server 1U Intel i5 Rack Server 1U Intel i5
€ 1.770,53 incl. BTW
€ 1.463,25 ex. BTW
Laatst bekeken