Computers van Ikbenstil

Kwaliteit

Computers van Ikbenstil onderscheiden zich door een volledige focus op kwaliteit: wij gebruiken uitsluitend de beste onderdelen in hun klasse die optimaal op elkaar afgestemd zijn. De belangrijkste kriteria zijn: betrouwbaarheid, snelheid, geluid en perfecte afstemming op elkaar, een Porsche op fietsbanden rijdt immers niet echt lekker. Daarnaast verlengt deze aanpak de levensduur van en systeem aanzienlijk en zijn de prestaties aanzienlijk hoger.

Prestatie

Niemand houdt van een langzaame computer, zeker wij niet. Dat wil niet zeggen dat Ikbenstil alleen de snelste onderdelen gebruikt die er zijn. Juist de perfecte combinatie van CPU, RAM, moederbord en grafische kaarten voor elke individueele werkomgeving maken de beste oplossing. Wij gebruiken altijd de nieuwste en meest geavanceerde techniek beschikbaar om de beste oplossing te behalen, binnen uw budget.

Betrouwbaarheid

Ikbenstil maakt werkpaarden. Geen paard geen werk en zo werkt het niet. Om die redenen gebruiken wij dus niet de goepkoopste en wel de meest betrouwbaare onderdelen beschikbaar. Vervolgens wordt elk systeem langdurig en gedegen aan een testprocedure onderworpen om eventueele rotte appelen voor uitlevering eruit te vissen.

Geen gedoe en geen onzin

Daarom houden wij van maatwerk. Wij maken de techniek abracadabra transparant en adviseren u over de mogelijkheden en juiste combinatie van hardware onderdelen ook binnen een budget. Onze sales afdeling werkt niet met comissies en targets maar voor u. Wij zijn geen dozenschuivers maar uw hardware partner.

Laatst bekeken