Bel ons: 020-3301345

Welkom bij IKBENSTIL COMPUTERS

Garantie

Garantie

Voor alle Ikbenstil Computers geldt een garantie termijn van 3 jaar op de geleverde hardwareconfiguratie. Voor al onze nieuwe producten geldt minimaal een volledige garantie van minimaal één jaar. Uitgezonderd hiervan zijn accu's, waarvoor een andere garantietermijn kan gelden.

Het kan zijn dat fabrikanten of importeurs van bepaalde onderdelen (zoals de hard disk) een eigen garantie bieden. Ook in het geval u een beroep op zo'n garantie wilt doen, kunt u bij ons terecht. Als leverancier blijven wij dus te allen tijde uw aanspreekpunt.

Indien er sprake is van een eventuele on-site-service of -garantie of een pick up and return-garantie, dan wordt dit vermeld op de factuur. (Definitie on-site-service/-garantie: een geheel kosteloos verrichte reparatie op het adres waar de computerhardware van de koper staat. Definitie pick up and return: het product wordt kosteloos bij u thuis opgehaald en na de reparatie weer op het huisadres afgeleverd.)

Een garantie kan de wettelijke rechten van een consument nooit beperken, dus naast de verleende garantie gelden onverminderd alle andere rechten die de wet u als consument toekent.

Let op!

Wij maken u er op attent dat rechten op de garantie kunnen worden verspeeld wanneer u zelf veranderingen aanbrengt op de geleverde producten (zowel hard- als software). U bent natuurlijk de eigenaar van uw product en heeft het volste recht om uw computer te modificeren, doe dit vakkundig of laat het doen door een specialist. Heeft u een vraag of in geval van twijfel bel ons 020-3301345 of e-mail naar info@ikbenstil.nl