Bel ons: 020-3301345

Welkom bij IKBENSTIL COMPUTERS

Ikbenstil Workstation IMC - Z370 - i7 8700

Ikbenstil Workstation IMC


Snel en compact - veelzijdig Workstation voor beeldbewerking en CAD/CAM


* Intel Core i7 8700 CPU
* NVidia Quadro P600 4x mDP + 4x DP 1.4
* Gigabyte Z370 chipset
* Mem 16GB DDR4
* PCIe SSD 250GB
* HDD 2TB SATA600

Product SKU: 80005318
Excl. BTW: € 1.572,58 Incl. BTW: € 1.902,82

Ikbenstil Workstation krachtig en compact

Meer afbeeldingen

Details

Ikbenstil Workstation IMC - Z370 - i7 8700

Snel en compact - veelzijdig Workstation voor beeldbewerking en CAD/CAM

* Intel Core i7 8700 CPU
* nVidia Quadro P600 4x mDP + 4x DP 1.4
* Gigabyte Z370 chipset
* MEM 16GB DDR4
* PCIe SSD 250GB
* HDD 2TB SATA600

*Upgrade. De Ikbenstil IMC Workstation is ge-upgrade na het Z370 chipset in combinatie met de i7 8700 6Core CPU en een supersnelle PCIe SSD.
Krachtige en zeer goed uitbreidbare Workstation in een compacte behuizing en uitstekende prestaties. De nieuwe compacte Workstation van Ikbenstil is krachtig, snel en natuurlijk superstil. De nieuwe Quadro P600 mDP grafischekaart geeft uitstekende resultaten in de CAD/CAM omgeving, basis Photoshop bewerkingen en multi-monitor gebruik. In combinatie met de Core i7 processor, 16GB werkgeheugen en de snelle SSD is dit workstation een vlotte werker ook al is hij klein en compact van formaat.
De door ons gebruikte behuizing is dan weliswaar compact qua afmeting (B:21, H: 37,4, D: 38,5 cm), toch biedt die voldoende ruimte om later onderdelen te upgraden of uit te breiden. De maximale lengte van de Videokaart mag dan 33cm zijn. Met de huidige line up Quadro kaarten betekent die dat elke beschikbare kaart (P-1000 t/m P6000 en zelfs de GP100) gebruikt kunnen worden.
Het systeem beschikt verder over alle recente aansluitingen zoals SATA600, USB3, Gigabit LAN en eSATA.

Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepasste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Wat wij standaard extra doen:

High end componenten:
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
   
  Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
   
  Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop:
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
   
  Zuivere installatie:
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
   
  Drivers, patches servicepacks:
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.
   
  Highend assemblage en bekabeling:
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
   
  Zeer uitgebreide controle:
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
   
  Burn-In Process:
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
   
  Verzending:
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.

Extra informatie

Artikelnummer 80005318

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.