+31 20 3301345

Ikbenstil industrieele NUC pc

Soms moet het klein zijn. Veel kleiner dan deze industrieele NUC wordt het niet. Wij hebben idem het NUC oververhitting probleem opgelost. Intel is gestopt met de NUCs en Asus heeft dit overgenomen. Het is nog niet duidelijk of ook Asus nieuwe industrieele NUCs gaat aanbieden.

Ikbenstil industriële computers: robuust, krachtig en betrouwbaar, lange levensduur, uitgebreide connectiviteit, gebouwd voor zware omstandigheden, uitstekende prestaties, zeer robuust.

Productinformatie "Ikbenstil Industrieel Mini Computer 11de generatie"

Ikbenstil Industrieel Mini Fanless systeem

Dit nieuwe Ikbenstil industrieel systeem is extreem energiezuinig. Desalniettemin beschikt deze computer over een Core i3 processor en kan uitgerust worden met t/m 64GB RAM. Door zijn extreem lage doorsnee energieverbruik van ca. 8 Watt kan het systeem goed geplaatst worden waar de energievoorziening via Solarpanelen of accu's moet geschieden. Veel systemen die nu vervangen moeten worden, ca. 5 jaar oude computers, verbruiken samen met de monitor 185 tot 245 Watt. De besparing op energiekosten kan hier dus enorm zijn.

Het systeem is uiterst compact, afmetingen: 170 (W) x 114 (D) x 67 (H) mm en beschikt over de volgende aansluitingen:
Grafisch: 2x HDMI-Out
Aansluitingen: 1x USB-A 2.0, 3 x USB-A 3.2 (10 Gbit/s), 1x Thunderbolt 3, 1x Thunderbolt 4
Netwerk: WLAN: 802.11a/b/g/n/ac/ax Bluetooth 5.1 LAN: 2,5 GBe
Opslag: 2x M.2, 1x SATA 6 Gb/s

Specs:

 • mini PC
 • 1 x Core i3 1115G4 / 3 GHz
 • RAM 8 GB DDR$ 3200
 • UHD Graphics
 • SSD PCIe 250GB
 • 2.5 GigE
 • WLAN: 802.11a/b/g/n/ac/ax
 • Bluetooth 5.1
 • De Ikbenstil mini fanless kan met een VESA houder gemonteerd worden indien gewenst.

  Industriële PC's worden voor proces controle en / of data-acquisitie maar ook als front-end voor een distributed processing omgeving. Veelvoorkomend gebruik:

  ATM
  Automation
  Medical Equipment
  Security
  Networking
  POS
  General Application
  Gaming Machine
  Transportation
  Panel systems
  Digital Signage

  Hier vindt u meer fanless en industriele systemen.


  Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

  Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

  U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

  Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

  Contact
  Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

  Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
  Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

  Wat we standaard extra doen

  High end componenten
  Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
  Wij zijn er, bel maar!
  Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
  Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
  U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
  Zuivere installatie
  Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
  Drivers, patches servicepacks
  Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
  Highend assemblage en bekabeling
  Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
  Zeer uitgebreide controle
  Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
  Burn-In Process
  Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
  Verzending 
  Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.