Ikbenstil Trading pc Trader PC Pro

IKBENSTIL Trading pc #1 Trader PC Pro
€ 1.805,39 incl. BTW
€ 1.492,06 ex. BTW

geen verzendkosten

Leveringstijd 6-8 dagen Werkdagen

Heeft u vragen? Bel ons 020-3301345.

U wilt dit systeem aanpassen? Dat kan. Stuur ons uw wensen via het offerte formulier en wij mailen u zo snel mogelijk een aanbieding::

Offerte aanvragen
  • TP001
Ikbenstil Trader PC Pro de Financial en Trading multimonitor computer snel en stil alle Trading...meer
Productinformatie "Ikbenstil Trading pc Trader PC Pro"

Ikbenstil Trader PC Pro de Financial en Trading multimonitor computer snel en stil alle Trading gegevens op een rij.

*Upgraded*

CPU: i5-8500 Hexacore (i5-8500)
RAM: 16 GB DDR4 2666 MHz
SSD: M.2 3200 MB/s / 1500 MB/s R/W
HDD: 2 x 1000 GB Raid 1
VGA: NVIDIA Quadro NVS 315 res: 2560 x 1600 pixels
Speciale Kenmerken: Standaard voor 2 monitoren, optioneel uitbreidbaar naar 12 monitoren
Multimonitor software solution
Supersilent
Ideal for redundant system use

Nederlands

Om het beste resultaat te bereiken bij de configuratie van specialistische computer systemen werkt Ikbenstil samen met trading experts.We zijn zo gekomen tot perfecte oplossingen voor de specifieke eisen die het online beleggen dan wel traden aan een systeem stelt.

Deze combinatie van trading expertise met onze know how in computer system design heeft een drietal unieke systemen opgeleverd. De drie systemen zijn krachtig, extreem snel en compleet betrouwbaar. Alle drie systemen excelleren in de haarscherpe beeldweergave die verdeeld kan worden over meerdere monitoren.

Het drietal systemen die wij nu introduceren sluiten aan bij de verschillende types trader / belegger: de "end-of-day-trader", de "real-time-trader" en de "professional-trader" en "scalper".

Wat eist de professionele trader van zijn computer systeem: "De ideale computer is krachtig, betrouwbaar beschermd tegen stroomuitval, heeft een heldere rustige weergave van de grafieken, goede afstemming tussen software en hardware, is geschikt voor multi tasking en natuurlijk stil."

Systeem omschrijving:

De Ikbenstil Trader PC Pro is opgebouwd op de best mogelijke componenten. Het systeem is geconfigureerd op snelheid in de dataverwerking, perfecte beeldweergave en betrouwbaarheid in gebruik. De Core i5-8500 Hexacore processor in combinatie met 16 GB DDR4 memory en de Solid State Disk M.2 SSD OS schijf leveren uitstekende systeem prestaties en de professionele VGA kaart met haarscherpe beeldweergave zelfs op 30" beeldschermen. Deze videokaart beschikt dan ook over de geavanceerdere display port aansluiting. Het Ikbenstil Trader PC Pro systeem is standaard uitgerust met Multi monitor beheer software die het mogelijk maakt een onbeperkte hoeveelheid monitoren nauwkeurig in te stellen en te beheren.

Het Ikbenstil Trader PC Pro systeem is daarnaast ideaal voor redundant oplossingen: twee of meerdere systemen worden op gescheiden stroom circuits gebruikt als 100% fail safe. Mocht er een stroom circuit zijn met een probleem blijft het tweede systeem draaiend zonder een splitseconde aan tijdsverlies. Een must in veel trading situaties als ook militaire en of veiligheid situaties.

In combinatie met de SSD HDD raden wij aan Windows 7 of Windows 8.1 te gebruiken. Deze Windows versies beschikken over de TRIM functie die er voor zorgt dat de SSD correct door het OS onderhouden wordt. Zonder TRIM functie kan de snelheid van SSD HDD''s drastisch verminderen. Er bestaan inmiddels programma’s die deze functie kunnen simuleren alleen is dit een vrij tijdrovende bezigheid.

Door tal van bewerkingen aan de hardware en behuizing is het systeem Ikbenstil Trader PC Pro pc bijna geluidloos. Dit geschied door een rigoureuze verbetering van de koelelementen en zowel de trillingvrije montage van bij voorbeeld fans en harde schijven als ook het vakkundig isoleren van de behuizing. Meer informatie hierover kunt u hier vinden.

Naast deze systemen, is het mogelijk volledig op maat gemaakte systemen voor u te configureren.

Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Wat wij standaard extra doen:

High end componenten:
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
   
  Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
   
  Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop:
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
   
  Zuivere installatie:
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
   
  Drivers, patches servicepacks:
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.
   
  Highend assemblage en bekabeling:
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
   
  Zeer uitgebreide controle:
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
   
  Burn-In Process:
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
   
  Verzending:
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.

 

Processor frequency: 3 GHz
Processor cores: 6-Core
Processor model: i5-8500
Processor threads: 6
Processor boost frequency: 4.1 GHz
Internal memory: 8 GB
Internal memory type: DDR4
Memory clock speed: 2666 MHz
SSD form factor: M.2
IKBENSTIL X-View Multi-Monitor trading computer Ikbenstil X299 Trading PC Trader Workstation Pro
€ 3.696,89 incl. BTW
€ 3.055,28 ex. BTW
IKBENSTIL Trading pc #3 Pro Trader Workstation Highend Ikbenstil Trading PC Pro Trader Workstation...
€ 8.580,96 incl. BTW
€ 7.091,70 ex. BTW
IKBENSTIL X-View Multi-Monitor trading computer Ikbenstil X-View Multi-Monitor trading PC
€ 5.255,15 incl. BTW
€ 4.343,10 ex. BTW
Ikbenstil Workstation Tesla Supercomputer Ikbenstil Workstation Tesla Supercomputer
€ 26.786,35 incl. BTW
€ 22.137,48 ex. BTW
IKBENKLEIN PC #2 Schatje Fanless SSD Ikbenstil Fanless PC SSD
€ 1.224,00 incl. BTW
€ 1.011,57 ex. BTW
IKBENSTIL Workstation SoundStudio PC - Z390 - i7 9700 IKBENSTIL Workstation SoundStudio PC - Z390 -...
€ 1.757,83 incl. BTW
€ 1.452,75 ex. BTW
Ikbenstil industrial 1U fanless Workstation Ikbenstil industrial 1U fanless Workstation
€ 1.739,89 incl. BTW
€ 1.437,93 ex. BTW
IKBENSTIL Workstation #08 Appelmoes highend video en foto bewerking Ikbenstil Workstation Appelmoes - AMD...
€ 5.619,53 incl. BTW
€ 4.644,24 ex. BTW
Ikbenstil Game PC van Hout *de snelste - i9 9900X - 2x RTX2080 TI Ikbenstil Game PC van Hout *de snelste - i9...
€ 6.874,05 incl. BTW
€ 5.681,03 ex. BTW
Ikbenstil Silent PC "Frikandel" - Ubuntu OS Ikbenstil Silent PC "Frikandel" - Ubuntu OS
€ 1.346,23 incl. BTW
€ 1.112,59 ex. BTW
Ikbenstil Workstation Photoshop CC Pro X299 Ikbenstil Workstation Photoshop CC Pro X299
€ 3.175,74 incl. BTW
€ 2.624,58 ex. BTW
Ikbenstil Industrial 3U Fanless Workstation Ikbenstil Industrial 3U Fanless Workstation
€ 2.891,88 incl. BTW
€ 2.389,98 ex. BTW
Ikbenstil Game PC Flying Dutchman *Flight Sim FSX PREPAR3D & XPLANE Ikbenstil Game PC Flying Dutchman *Flight Sim...
€ 3.232,88 incl. BTW
€ 2.671,80 ex. BTW
Ikbenstil AIO27 Office PC Powersaver Ikbenstil AIO27 Office PC Powersaver
€ 1.233,67 incl. BTW
€ 1.019,56 ex. BTW
Ikbenstil Fanless Workstation - 8 Core CPU Ikbenstil Fanless Workstation - 8 Core CPU
€ 2.265,88 incl. BTW
€ 1.872,63 ex. BTW
Ikbenstil Pro Workstation Xeon Ikbenstil Pro Workstation Xeon
€ 2.179,38 incl. BTW
€ 1.801,14 ex. BTW
Laatst bekeken