Bel ons: 020-3301345

Welkom bij IKBENSTIL COMPUTERS

Ikbenstil industriële pc i7 - Q170

Embedded Fanless industriële computer met Core i7 CPU


* Intel Core i7 CPU
* 8 GB DDR4 RAM
* PCIe-SSD


Product SKU: 80006769
Excl. BTW: € 1.321,80 Incl. BTW: € 1.599,38

IBS industrieele computer Q170-i7-PCIe SSD

Meer afbeeldingen

Details

IC7Q170 Ikbenstil Embedded Industriële Computer met een Core i7 CPU en PCIe SSD

Onze Industriële PC's worden ingezet in proces controles en of data-acquisitie maar ook als frontend voor een distributed processing omgevingen. Veel voorkomend gebruik:

MDT-Systeem
Automation,
Data aquisition
Security
Networking
POS
General Application
Vessel computer
Transportation
Panel systems

Omschrijving:

Zeer krachtig en snel industrieel computersysteem. De IC7Q170 is zeer kompleet uitgerust met een krchtige toch energiezuinige i7 processor, 8GB DDR4 RAM en een supersnelle 256GB PCIe SSD. De IC7Q170 is standard uitgerust met 2x Intel Gigabit LAN aansluitingen en 1xRS232 COM poorten. Het systeem heeft long time support en is 5 jaar leverbaar.

Specificaties:

1. Single socket H4 (LGA 1151) supports
    Intel® 6th Gen. Core i7/i5/i3 series,
    Intel® Celeron® and Intel® Pentium®
    processors
2. Intel® Q170 Express chipset
3. Up to 32GB Unbuffered Non-ECC
    UDIMM DDR4 2133MHz; 2 DIMM slots
4. 1x PCI-E 3.0 x16, Mini-PCIe with
    mSATA support, M.2 PCIe 3.0 x4
    with SATA support, 2242/2280
5. 1x GbE LAN w/ Intel® i210-AT,
    1x GbE LAN w/ Intel® PHY i219LM
6. 5x SATA3 (6Gbps) via Q170;
    RAID 0, 1, 5, 10
7. HDMI, DP, DVI-I, Intel HD Graphics,
    3x independent displays
8. 2x SATA DOM, 2x COM ports, TPM
    header, ALC 888S HD Audio
9. 6x USB 3.0 (4 rear + 2 via header)
    5x USB 2.0 (4 via headers + 1 Type A)


Ikbenstil industrie computers worden op basis van de beste beschikbare componenten voor uw toepassing gebouwd. U kunt de computers online bestellen al raden wij aan eerst contact met ons op te nemen om tot de beste oplossing voor u doeleinden te komen.

Ikbenstil industrial pc's kunnen zowel fanless als luchtgekoeld voor u gemaakt worden. zoals gebruikelijk bij Ikbenstil kunnen de systemen volledig op maat gemaakt worden. Voorbeelden hiervan zijn COM poort uitbreidingen of gebruik in voertuigen, schepen, laboratoria ezv.


Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Wat wij standaard extra doen:

High end componenten:
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
   
  Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
   
  Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop:
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
   
  Zuivere installatie:
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
   
  Drivers, patches servicepacks:
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.
   
  Highend assemblage en bekabeling:
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
   
  Zeer uitgebreide controle:
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
   
  Burn-In Process:
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
   
  Verzending:
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.

Extra informatie

Artikelnummer 80006769

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.