Bel ons: 020-3301345

Welkom bij IKBENSTIL COMPUTERS

Ikbenstil Workstation Hollandse Nieuwe

Workstation voor zeer zware toepassingen 4K-UHD - superstil


* 2x CPU XEON® E5 2680v4 14 Cores, 28 Treads
* Memory 64GB DDR4
* NVidia Quadro P4000 8GB 4K-UHD
* SSD M.2 256GB  Highspeed 2,2GB/sec
* HDD 4TB


 
Product SKU: 6902
Excl. BTW: € 7.854,25 Incl. BTW: € 9.503,64

IKBENSTIL Workstation Hollandse Nieuwe dual CPU socket superstil superkrachtig Lian Li PC-A76X zwart

Meer afbeeldingen

Details

Zeer krachtig Workstation De Hollandse Nieuwe

Super Heavy High-End Workstation - 2x CPU XEON® E5 2680v4 28 Core, 56 Threads - Geheugen 64GB DDR4 - Highspeed M.2 SSD 2,2GB/sec.

Meer, beter, sneller

Processoren: 2x Intel Xeon E5 2680v4, 14 Core met Hyper Threading Totaal 56 Cores/Threads
Moederbord: Supermicro X10 serie Dualsocket R LGA2011 C612 chipset
Geheugen: 64GB DDR4 REG RAM (tot 768 GB mogelijk)
Videocard: NVidia Quadro P4000 4K-UHD 2x 4096 x 2160 op DP1.2
SSD primair: Samsung M.2 256GB  Leest 2,260 schrijft 1,260MB/s
HDD secundair: Western Digital 4TB 64MB cache
Optical: BluRay DVD CD lezer brander
Cardreader: Multicard reader extern

Superstil en supersnel.

*Upgrade* De Hollands Nieuwe heeft een flinke upgrade ondergaan: 2x 14-Core CPU's, 64GB DDR4 Geheugen modules en een super snelle M.2 SSD voor het OS.

De Ikbenstil Hollandse Nieuwe is gebasseerd  op de Intel C612 chipset. De nieuwe 14 Core Xeons V4 serie in combinatie met DDR4 geheugen betekent dat het systeem dubbel zo snel geworden is. Dit komt uiteraard door de nieuwe processoren in combinatie met de enorme bandbreedte van het RAM.

De Ikbenstil PC "Hollandse Nieuwe" Workstation is "het" werkpaard voor CAD, video editors, architecten, 3D designers en iedereen die een zo groot mogelijke rekenkracht wil zonder de geluiden van een opstijgende Boeing 707 te horen. Gezien de enorme rekenkracht en de grafische power is de "Hollandse Nieuwe" toch muisstil en uiterst stabiel, iets wat natuurlijk ook een absolute eis is voor een High End Workstation. De koeling van de "Hollandse Nieuwe" bestaat uit het beste wat er op dit moment beschikbaar is, waardoor we samen met de uitgekiende airflow een superstil, super krachtig en stabiel werkpaard creëren.

De Hollandse Nieuwe heeft bij veel gebruikers tot meer dan een halvering van de rendertijd geleid, terwijl de rust in de studio terug is. Iets dat wellicht nog belangrijker is in een werkomgeving waar met de hoogste concentratie gewerkt word.

De maximale resolutie van de Quadro P4000 is 4K-UHD 5120x2880 op de 1.4 displaypoort aansluitingen en daarom zeer geschikt voor Ultra-High-Resolutie monitoren, bijvoorbeeld de Samsung U28E590D Monitor, een 4K-UHD beeldscherm met een resolutie van 4096 x 2160 pixels bij 60Hz op de Displaypoort 1.4 voor +/- €400,-. Dit opent perspectief!

Zoals alle systemen van Ikbenstil kan de Hollandse Nieuwe volledig op maat gemaakt worden. Mocht de software die u gebruikt speciale hardware eisen hebben dan passen wij het systeem graag naar uw wensen aan.

Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Wat wij standaard extra doen:

High end componenten:
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
   
  Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
   
  Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop:
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
   
  Zuivere installatie:
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
   
  Drivers, patches servicepacks:
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.
   
  Highend assemblage en bekabeling:
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
   
  Zeer uitgebreide controle:
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
   
  Burn-In Process:
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
   
  Verzending:
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.

Extra informatie

Artikelnummer 6902

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: