Bel ons: 020-3301345

Welkom bij IKBENSTIL COMPUTERS

Ikbenstil Workstation Tesla Supercomputer

High-End high performance Workstation voor GPU computing


* 2x Intel Xeon 2680 v4 28+28HT Core processor
* RAM 128GB DDR4 2133
* 2x nVidia Tesla P100
* 2x 120GB SSD RAID 0
* 2x 2TB HDD in RAID1
* Actieve Highend Cooling


Product SKU: 80004591
Excl. BTW: € 21.751,62 Incl. BTW: € 26.319,46

Ikbenstil HPC supercomputer nVidia Tesla GPU computing

Meer afbeeldingen

Details

Ikbenstil Workstation Supercomputer met TeraFlop rekenvermogen

Behuizing Lian Li V2130B Ikbenstil edition
Moederbord SM X10 socket 2011 C612
Videocard 2x nVidia Tesla P100
Memory 128MB DDR4 ECC Reg
CPU Koeler Highend Coolers IBL 12UE
CPU 2x Intel Xeon E5 2680v4 28+28HT cores
Powersupply 1200 Watt Platinum 80+
SSD OS 2x 120GB INTEL SSD SATA2 in RAID 0
HDD Data 2x WD 2TB Raid1
HDDSilencer IBL® Box HDD 30
Optical Samsung CD DVD brander
Software Optioneel

Ikbenstil Tesla Super Computer

Met deze Super Computer beschikt u over 2x 4,7+ teraflops double precision floating point aan rekenkracht  en 18,6 teraflop bij single presision floting point berekeningen. Voor wie financiele analyses, Bioscience, Medische, Geofysische, Meteorologische en Seismische berekeningen maakt of zich misschien bezig houdt met protein folding, sequencing en alignment investigations, hidden Markov models of CAD en nooit over genoeg power beschikt, is rekenkracht essentieel. Steeds meer van de gebruikte software, Mathlab , Abaqus van Dassault en Ansys, heeft inmiddels directe ondersteuning en optimalisatie voor GPU processing ingebouwd. U Kunt hier een lijst met ondersteunde progamma's vinden.

Nu kost een beetje super computer al gauw een paar miljoen Euro, dat kan een struikelblok in de aanschaf van al die rekenkracht zijn voor uw bedrijf.

Het rekenhart wordt gevormd door een combinatie van twee Intel Xeon E5 14 Core processoren in combinatie met vier NVidia Tesla P100 GPU's. De NVIDIA Tesla P-serie is gebaseerd op Pascal GPU computing architectuur, speciaal ontworpen voor High Performance Computing. Met 3584 application-acceleration cores per kaart, neemt de Tesla processor een enorme hoeveelheid floating point berekeningen voor zijn rekening, vele malen meer dan ooit mogelijk is met een CPU berekening.

Het is ook mogelijk het systeem voor AMD FireStream te configureren, indien dit uw voorkeur heeft.

Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Wat wij standaard extra doen:

High end componenten:
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
   
  Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
   
  Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop:
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
   
  Zuivere installatie:
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
   
  Drivers, patches servicepacks:
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.
   
  Highend assemblage en bekabeling:
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
   
  Zeer uitgebreide controle:
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
   
  Burn-In Process:
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
   
  Verzending:
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.

Extra informatie

Artikelnummer 80004591

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: