Flight Simulator 2020

Flight Simulator vliegt sinds 2006 op de automatische piloot, tot onze grote verrassing werd op de E3 in Los Angeles een aankondiging gedaan voor de nieuwe FS 2020 versie, het is dan 14 jaar na de laatste echte upgrade. In de tussen liggende jaren heeft de flightsim scene gebruik kunnen maken van nieuwe add-ons voor de oude FSX engine, PREPAR3D & XPLANE, niet ideaal maar een ander keuze was niet voorhanden.

Microsoft zet met de nieuwe Flight Simulator 2020 in op een kwalitatief zeer hoog gedetailleerd niveau van de vliegtuigen, de cockpit, het landschap en de gebouwen, met 4K ondersteuning, HDR fotografische beelden, natuurlijke weer elementen zoals wolken, nevel, neerslag, wind en realistische lichtval. De nieuwe 3D game-engine wordt ondersteund met satelliet informatie en het Azure AI platform. We weten nog niets van de werkelijke vliegbeleving, de add-ons en de bediening, daarvan hopen we natuurlijk dat ze dit ook op een hoog en realistisch niveau zetten.

Ikbenstil Computers is de Flight Sim altijd trouw gebleven, wij hebben over de jaren onze Game PC Flying Dutchman, vele keren aangepast naar de actuele stand van de techniek. Gelukkig wordt de 3D-engine nu zo geschreven dat de software ook voor 100% gebruik maakt van de technische hardware mogelijkheden, zoals highres monitoren, multicore processoren en raytracing.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Stel u op de hoogte van ons privacybeleid.

Verwante artikelen
Ikbenstil Game PC Flying Dutchman Flight Simulator 2020 - Prepare3D - XPlane Ikbenstil Game PC Flying Dutchman Flight...
€ 3.598,40 incl. BTW
€ 2.973,88 ex. BTW