Nieuwe Ikbenstil website

De Ikbenstil website was aan een grondige vernieuwing toe en de eerste stappen zijn gezet.

Het gaat helaas nooit zo makkelijk dan men zou willen. Eerst moest namelijk onze ERP een flinke update ondergaan, vervolgens de middleware (API) en nu wordt nog hard gewerkt aan structurele verbeteringen van de inhoud. Wij willen een betere structuur van de specificaties en omschrijving van systemen waarvan de informatie ten alle tijden up-to-date is. In het verleden is het helaas toch af en toe gebeurt dat systemen in de omschrijving achter liepen op de stukslijst in de ERP. Deze implementatie zal nog circa 2 a 3 weken duren maar gezien het feit dat wij er nu al bijna 7 maanden mee bezig zijn is dat nog te overzien.

Daarnaast hebben wij nu een compleet nieuwe categorie: Bij Voorbeeld, hierin worden bijzondere systemen geplaatst die Ikbenstil voor gebruikers gemaakt heeft. Wij denken zo een beter beeld van de mogelijkheden van onze maatwerk werkmethode te kunnen geven.

Dan is er nu een nieuwe en hopelijk betere vergelijkingstool en wij werken aan een filter systeem ook hiervoor moeten wij helaas nog circa 2 a 3 weken wachten voordat dit 100% werkt.

Wij staan altijd open voor suggesties, tips en kritiek, wij horen graag van u.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Stel u op de hoogte van ons privacybeleid.