The Next-Generation 3D Bodyweight Support System

Motek heeft samen met haar partners, GTX Medical, TU Delft, CRR Suva en EPRL een slimme revalidatie techniek ontwikkeld d.m.v. robot ondersteuning, de Motek RYSEN™.

Dit systeem is ontwikkeld om patiënten met een hersenbloeding of een ruggengraatverwonding met een slimme ondersteunende training beter te laten lopen. De patiënt heeft een harnas aan dat het gewicht van de patiënt 100% kan dragen. Door deze draagkracht gaandeweg langzaam te verminderen wordt de patiënt getraind om op eigen kracht te lopen. De patiënt kan in een vast gebied vrij bewegen, via een kabel katrol systeem wordt de balans behouden en beweegt het harnas mee. De therapeut kan met een afstandsbediening de variabelen ingeven en waar nodig aanpassen.

Er is veel aandacht besteed aan veiligheid, als de stroom uitvalt wordt het harnas automatisch vast gehouden zodat de patiënt niet valt. Ook kan het systeem geen ongewenste bewegingen genereren.

Voor deze Motek Rysen heeft Ikbenstil Computers een compacte Industriële Fanless PC ontwikkeld. De computer hardware voldoet aan de Medical Device Directive 93/42/EEC. Deze richtlijn garandeert een veilige omgeving voor de patiënt. Voor de ontwikkelde computer wordt er gekeken naar de elektromagnetische straling, spanningen, lekstromen en naar de gebruiksveiligheid.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Stel u op de hoogte van ons privacybeleid.

Verwante artikelen
Ikbenstil industriële pc i7 Ikbenstil industriële pc i7
€ 1.641,49 incl. BTW
€ 1.356,60 ex. BTW