Bel ons: 020-3301345

Welkom bij IKBENSTIL COMPUTERS

Ikbenstil Agisoft Photoscan Workstation

Krachtig X299 Workstation voor photogrammetric processing en het genereren van 3D spatial data


* Intel Core i9 7900X, MaxTurbo 4,5 GHz, 10 Cores, 20 Threads

* RAM 64GB DDR4 Quad Channel 

* 2x NVidia GTX 1080

* 2x M2 SSD Samsung 500GB, Read 3,2GB/sec Write 1,5GB/sec

* Actieve Highend Cooling
* Superstil 19dB

Product SKU: 80007452
Excl. BTW: € 4.586,19 Incl. BTW: € 5.549,29

Ikbenstil Agisoft Photoscan Computer

Meer afbeeldingen

Details

Ikbenstil Agisoft Photoscan Workstation

Behuizing Lian Li Midi Tower
Moederbord Asus X299-A, Chipset Intel X299Socket 2066
Grafischekaart 2x NVidia GTX 1080 
Memory 664GB DDR4 Quad Channel
CPU Koeler Highend Coolers IBL 12UE
Processor Intel Core i9 7900X MaxT 4,5 GHz 10core /20 Treads
Powersupply Seasonic 1050watt 80+ Ikbenstil Edition
SSD OS 2x M2 SSD Samsung 500GB, Read 3,2GB/sec 
HDD DATA Western Digital 6TB 24/7
HD Silencer Ikbenstil Harddisk Silencer
Optical CD DVD Brander

 

Ikbenstil Agisoft Photoscan systeem op basis van socket 2066. De computer beschikt in deze variant over twee GTX 1080 VGA kaarten. Dit heeft vooral in de Build Dense Cloud taak enorme voordelen. Daarnaast beschikt het systeem over twee supersnelle SSD's voor het OS en de active images gecombineert met een 6TB Sata HDD voor dataopslag.

De te gebruiken hardware voor Agisoft Photoscan is erg afhankelijk van de resolutie van de gebruikte beelden. Mocht die relatief klein zijn, of juist grooter, dan kan de hardware hierop aangepasst worden met meer of minder RAM grotere of kleinere VGA kaarten ezv,

 

Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepasste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Wat wij standaard extra doen:

High end componenten:
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
   
  Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
   
  Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop:
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
   
  Zuivere installatie:
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
   
  Drivers, patches servicepacks:
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.
   
  Highend assemblage en bekabeling:
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
   
  Zeer uitgebreide controle:
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
   
  Burn-In Process:
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
   
  Verzending:
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.

Extra informatie

Artikelnummer 80007452

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.