Bel ons: 020-3301345

Welkom bij IKBENSTIL COMPUTERS

Ikbenstil AV Workstation Gereedschapkist - Video en Audio editing

Krachtig X299 Workstation voor Video en Audio editing - CUDA VGA kaart, Intel i9


* Intel Core i9 7900K, MaxTurbo 4,5GHz, 10 Cores /20 Threads
* 32GB DDR4 Quad Channel geheugen
* NVidia Quadro P4000 8GB GDDR5
* SSD M.2 Samsung 250GB, 3,2 / 1,5GB/s (read/write)
* Active Highend Cooling
* Superstil 19dB


 
Product SKU: 6665
Excl. BTW: € 3.974,55 Incl. BTW: € 4.809,20

Ikbenstil workstation video editing

Meer afbeeldingen

Details

Ikbenstil X299 Workstation Gereedschapskist - Video editing pc - Intel i9

Case: Lian Li A76X Ikbenstil edition
Mobo: Asus X299-Deluxe X299 chipset
CPU: Intel Core i9 7900K MaxT 4,5GHz 10 Cores 20 Threads 
CPU-koeler: IBL 12UE Highend koeler
Videocard: NVidia Quadro P4000 8GB GDDR5
Memory: 32GB DDR4 Quad Channel
Powersupply: Seasonic 620watt 80+
SSD OS: SSD Samsung 250GB M.2, 3,2 / 1,5GB/s (read/write)
SSD Scratch: SSD 250GB
HDD Data: WD 2TB Datastorage 24/7
Optical: Bluray, DVD en CD Brander
Cardreader: 35-1 multicard externe cardreader
Sound: Asus Xonar D2
Materiaal: Ikbenstil silent pack compleet

 

De Ikbenstil Workstation Gereedschapskist richt zich op de serieuze video bewerking. Vanwege de hoge hardware systeem eisen die gelden bij een krachtige render vermogen, is de Gereedschapskist dan ook standaard met de i9 7900X 10Core van Intel uitgerust.

De kracht van het systeem is zeker in combinatie met de SSD OS setup enorm toegenomen. Het moederbord beschikt over alle gebruikelijke up to date aansluitingen (USB3, SATA6).

De Gereedschapskist is met de upgrade naar de 4,5GHz 10 core processor nog sneller geworden. De testen met Core i9 kunnen wij alleen indrukwekkend noemen en wij zijn helemaal niet zo snel onder de indruk :-). In dit geval mag u dan wel een enorme boost in systeemprestatie verwachten. Wij hebben al geruime tijd aanzienlijke vraag naar een allround workstations voor de heavy hardcore PC users. Een systeem dat uitermate geschikt is voor alle vormen van multimedia bewerking op zowel audio, video 2D als ook 3D gebied. Zeg maar het Zwitserse zakmes voor digitale bestanden maar dan op Ninja snelheden.

De Ikbenstil Gereedschapskist staat qua hardware 1 stap onder de professionele systemen met multi CPU moederborden van Asus en Supermicro. Dit merk je dan vooral in de prijs die bij de pro uitvoerigen duidelijk hoger ligt. De Ikbenstil Gereedschapskist daar in tegen kan dan wel weer gebruik maken van het supersnelle DDR4 geheugen waardoor de snelheid zeer hoog ligt, zeker gecombineerd met de extreem snelle SSD uit de Samsung M.2 serie. Verder bevind zich een standaard scratch disk in de pc, heel belangrijk voor alle Adobe pakketten. De geluidskaart ondersteunt ASIO en MIDI dus ook op het gebied van Audio-recording en bewerking is de Gereedschapskist er klaar voor.

Let op! Alle Ikbenstil Computers kunnen volledig op maat voor u gemaakt worden. Mocht u andere configuratie wensen hebben dan kunt u via de telefoon –t: 020 3301345, of via email: info@ikbenstil.nl contact met ons opnemen.

Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepasste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Wat wij standaard extra doen:

High end componenten:
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
   
  Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
   
  Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop:
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
   
  Zuivere installatie:
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
   
  Drivers, patches servicepacks:
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.
   
  Highend assemblage en bekabeling:
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
   
  Zeer uitgebreide controle:
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
   
  Burn-In Process:
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
   
  Verzending:
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.

Extra informatie

Artikelnummer 6665

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: