Bel ons: 020-3301345

Welkom bij IKBENSTIL COMPUTERS

Ikbenstil Game PC Playmate - AMD Ryzen 1800X - RX580

Hardware Info Gold Award - Game pc


* AMD Ryzen 1800X 8+8HT Cores 3,6GHz

* 2x AMD RX 580 Gaming

* SSD PCIe 256Gb Read 2150MB/s, Write 1200MB/s, 140k/80k IOPS
* HDD Data 2TB SATA3
* 16GB DDR4 2400MHz Quad Channel

* X370-Pro chipset

Product SKU: 6705
Excl. BTW: € 1.893,74 Incl. BTW: € 2.291,42

IKBENSTIL Game PC #5 PLAYMATE *NEW* - *Core i7

Meer afbeeldingen

Details

Ikbenstil PC Playmate *NEW* - Game PC - AMD Ryzen 1800X - 1x RX580

 • Beduizing: Lian Li PC7 Ikbenstil Edition
 • Processor: AMD Ryzen 1800X 3,6GHz 8+8HT Cores
 • Moederboard: Prime X370-pro
 • Videokaarten: 1x AMD RX 580 Crossfire
 • Geheugen: 16GB DDR4 2400MHz Quad Channel
 • Voeding: Seasonic 850W 80+ Platinum
 • SSD OS: SSD PCIe 256Gb Read 2150MB/s, Write 1200MB/s
 • HDD DATA: WD 2TB SATA3
 • Optical: CD/DVD Brander

  De Playmate is terug op AMD. Omdat Ikbenstil systemen met de tijd mee gaan is de ooit op het AMD platform begonnen Playmate in de loop van de tijd over gegaan na het Intel platform simpleweg omdat de prestaties daar velemalen beter waren. Alleen AMD is terug van weggeweest en heeft eindelijk weer goede processoren in hun programma en wel voor een heel goede prijs. En daarom gaat de Playmate back to the roots. De 1800X beschikt over 8 cores en hyperthreading die gecombineert wordt met een RX580 VGA kaart (voor de liefhebbers van nVidia VGA kaarten is het uiteraard mogelijk het systeem aan te passen met een team green kaart).

  Het OS draait op een razendsnelle Pcie SSD van 256GB in combinatie met een 2TB Sata HDD.

  Erg mooi systeem.

  Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

  Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

  U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

  Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

  Wat wij standaard extra doen:

  High end componenten:
  Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
     
    Wij zijn er, bel maar!
  Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
     
    Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop:
  U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
     
    Zuivere installatie:
  Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
     
    Drivers, patches servicepacks:
  Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.
     
    Highend assemblage en bekabeling:
  Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
     
    Zeer uitgebreide controle:
  Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
     
    Burn-In Process:
  Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
     
    Verzending:
  Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.
 • Extra informatie

  Artikelnummer 6705

  Eigen tags

  Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.