Bel ons: 020-3301345

Welkom bij IKBENSTIL COMPUTERS

Ikbenstil Industrial 3U Fanless Workstation

Industriële 3U Fanless Workstation


* Intel Core i7 QuadCore + Hyper Threading
* Fujitsu Q170 chipset
* 8GB DDR4 2133 Dual Channel
* SSD 240GB Leest met 550MB/sec *optioneel met snelle M.2 SSD 2000MB/s
* HDD WD 1TB SATA600
* NVidia GTX1050
* Fanless Extreem Robuust Workstation

Product SKU: 80006414
Excl. BTW: € 2.263,12 Incl. BTW: € 2.738,37

Ikbenstil 3U Industriële Computer

Meer afbeeldingen

Details

Ikbenstil 3U Industrial Fanless Workstation

Behuizing: Ikbenstil Highend Fanless case
Moederbord: Fujitsu Q170 5 year lifecycle moederbord
Processor: Intel Core i7 QuadCore met Hyper Threading
Geheugen: 8GB DDR4 1600 dual Channel
SSD OS: SSD 240GB Leest met 555MB/sec , Schrijft met 510 MB/sec *optioneel met snelle M.2 SSD 2000MB/s
HDD Data: WD 1TB Sata600
Grafische kaart: nVidia GTX 1050
PSU: Ikbenstil 300Watt industrial Fanless 80+
Besturingssysteem: Optioneel
Afmetingen: 32cm x 32cm x 8cm (BxDxH)

 

Het nieuwe industriële flagship van Ikbenstil. Meer kracht, meer uitbreidbaarheid en meer mogelijkheden. Hiermee zijn meerdere beperkingen van onze voorgaande industriële fanless behuizingen opgeheven. In deze eerste configuratie introduceren wij dan ook meteen de mogelijkheid voor gebruik van een VGA kaart in een fanless case. Deze computer is gemaakt voor de ruwste omstandigheden en wordt nu al ingezet op zeeschepen en security stations in meerdere Arabisch landen. De machine kan geplaatst worden in een Rackmount kast. Het moederbord in deze configuratie is een industrieel 5 year lifecycle bord dat door Fujitsu in Duitsland gemaakt wordt.

Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Wat wij standaard extra doen:

High end componenten:
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
   
  Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
   
  Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop:
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
   
  Zuivere installatie:
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
   
  Drivers, patches servicepacks:
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.
   
  Highend assemblage en bekabeling:
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
   
  Zeer uitgebreide controle:
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
   
  Burn-In Process:
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
   
  Verzending:
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.

Extra informatie

Artikelnummer 80006414

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.