Bel ons: 020-3301345

Welkom bij IKBENSTIL COMPUTERS

Ikbenstil Workstation Gigaram

256GB DDR4 RAM Workstation voor zeer zware toepassingen - superstil


* CPU XEON® E5 2660 v4 14 Cores, 28 Treads
* 256GB DDR4
* NVidia GT 610
* M.2 SSD 256GB R/W: 2,2 / 1,5GB/sec!
* HDD 3TB

Product SKU: 80005750
Excl. BTW: € 5.664,84 Incl. BTW: € 6.854,46

Ikbenstil Workstation GigaRam 256GB DDR3 RAM

Meer afbeeldingen

Details

Zeer krachtig 256GB DDR4 RAM Workstation GigaRam

Zwaar Workstation voor RAM geheugen slurpende applicaties- 10Core CPU XEON® E5 2660 v3 20 Threads, Geheugen 256GB DDR4 - Supersnelle M.2 SSD 256GB 

Meer, beter, sneller

Processor: Intel Xeon E5 2660 v4 14 Core met Hyper Threading Totaal 28 Cores/Threads
Moederbord: Supermicro X10 seriesocket R LGA2011 C612 chipset
Geheugen: 256GB DDR4 REG RAM
Videocard: NVidia GT610 2GB
SSD primair: Samsung M.2 512GB Read/Write : 2,260/1,550MB/s!
HDD secundair: Western Digital 3TB 64MB cache
Optical: CD DVD brander

Superstil en supersnel.

Ikbenstil Workstation GigaRam voor de gebruiker die nooit genoeg RAM heeft. Somige applicaties, vooral in de Wiskunde, Statistiek, beeldbewerking en analyse pakketen werken vele malen sneller en beter mits voldoende RAM beschikbaar gesteld wordt.

De Ikbenstil Workstation GigaRam ondersteund Linux en Windows operating systems. Mocht het, voor bijvoorbeeld data visualisatie, nodig voor u zijn om over meer grafische kracht te beschikken dan kan het systeem hiervoor aangepasst worden. Dit geldt idem voor applicaties die CUDA gebruiken, hiervoor kan een Tesla kaart geplaatst worden.

Zoals alle systemen van Ikbenstil kan de GigaRam volledig op maat gemaakt worden. Mocht de software die u gebruikt speciale hardware eisen hebben dan passen wij het systeem graag naar uw wensen aan.

Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Wat wij standaard extra doen:

High end componenten:
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
   
  Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
   
  Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop:
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
   
  Zuivere installatie:
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
   
  Drivers, patches servicepacks:
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.
   
  Highend assemblage en bekabeling:
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
   
  Zeer uitgebreide controle:
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
   
  Burn-In Process:
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
   
  Verzending:
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.

Extra informatie

Artikelnummer 80005750

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: