Bel ons: 020-3301345

Welkom bij IKBENSTIL COMPUTERS

Pers & Awards

Pers & Awards

Ikbenstil Computers worden regelmatig aan de tand gevoeld, daarover wordt in de bladen en op de webblogs

uitvoerig geschreven, we hebben in over de jaren heen een aantal van deze artikelen voor u verzameld.

 

Fury in de PCM:


Jaap Veenstra heeft in de oktober editie van PCM heeft onze Ikbenstil Game PC Fury getest, naast een vergelijkbaar systeem. De conclusie is bijna 5 sterren en + superstil, + erg stil, + mooigemaakt. Het gehele artikel kunt u hier lezen, in pdf formaat.

 

Hollandse-Nieuwe op Hardware.info:

Hardware.info heeft de een quick review gemaakt van ons rekenmonster, de Hollandse Nieuwe een Dual Xeon Workstation.  "In een systeemreview gaat het om het totaalplaatje en net als bij de review van de Playmate zijn we onder de indruk van de assemblagekwaliteit die Ikbenstil weet te leveren. De bijzonder stille werking is het tweede aspect dat apart vermelding verdient. Het artikel kunt u hier lezen, op de site van HWI.

De Playmate in het Hardware.info Magazine en op de site:

Het testteam van Hardware.info heeft de IKBENSTIL Playmate uitvoerig gereviewed, het systeem is door en door getest, niets is door de testers van HWI aan het toeval overgelaten. We hebben een Hardware Info Gold Award gekregen en daar zijn we enorm blij mee!   Het artikel kunt u hier lezen, op de site van HWI.

Ons Schatje in de Home Entertainment:

IKBENSTIL is nummer 1 Hier een paar quotes van CHIP. ...Op het stille SCHATJE na, kun je alle nettops horen. ...Het SCHATJE kun je krijgen zoals je zelf wilt.  Het artikel kunt u hier lezen in pdf formaat.


Sexbomb opPCM WEB:

Kort stukje uit de conclusie van PCM. De Sexbomb 2 is een mooi gebalanceerd systeem waar de komende tijd prima mee te gamen is. De score van tegen de 20.000 punten in 3DMark Vantage zegt genoeg. Het systeem is nagenoeg niet hoorbaar. Ook niet onder het gamen. Een mooie prestatie. Het artikel kunt u hier lezen in pdf formaat.

Roundcube in de PCM:

PC met klasse. De Roundcube laat hier duidelijk zien dat dit de toekomst van home-entertainment is. note van IKBENSTIL: De verbetering op het 2.0 stereo gebied is er in middels ook in de vorm van een Roundcube DAC ! Een highend digitaal analoog convertor 24bit/192kHz. Het artikel kunt u hier lezen in pdf formaat.

CT over de Super Dude:

Over onze Super Dude: Hij start razendsnel op en draait met gemak een framerate van 80 fps op een resolutie van 5760 x 1200 - dus Full HD op drie monitoren.  Het artikel kunt u hier lezen in pdf formaat.

 

Superdude volgens PCM:

Het artikel kunt u hier lezen in pdf formaat.

 

 

Super Dude getest door PCM:

PCM : We kunnen deze SuperDude niet anders omschrijven dan als een stille monsterbak. "De conclusie is dan ook luid (:-) e. d.) en duidelijk: ... u waardeert kracht en stilte, dan is er maar een antwoord: IKBENSTIL." Het artikel kunt u hier lezen in pdf formaat.

 

 Toys for Boys in Autoreview:

TOYS for BOYS Het klinkt als toekomstmuziek, maar niets is minder waar. Een pc in je auto laten inbouwen behoort al tot de mogelijkheden. Met een CarPC aan boord wordt rijden voortaan nóg leuker.

 Het artikel kunt u hier lezen in pdf formaat.

 

  Kittig onze Car PC in de PCM:

Jaap Veenstra van PCM: "Een navigatiesysteem, mp3 speler en mobiele telefoon zijn primaire levensbehoeftes. Hoe lang duurt het nog voordat iedereen rond rijdt met een car-pc?" "Tijdens de sessie in de auto van IKBENSTIL zijn we met name gecharmeerd van de simplistische, overzichtelijke interface."

 

 Autozine.nl :

Het is de droom van menig computerhobbyist: in de auto beschikking hebben over alle data en alle mogelijkheden van de computer thuis." Het artikel kunt u hier lezen in pdf formaat.

 

 Eigenhuis Home Entertainment:

 De een droomt van een speciale mediakamer inclusief spelcomputer, de ander draait het om en wil juist door het hele huis geluidsapparatuur. Dankzij de nieuwste technieken en designconcepten wordt het resultaat hoe dan ook wonderbaarlijk." Het artikel kunt u hier lezen in pdf formaat.

 

 

HARDER! ...Staat hij wel aan?:

 Conclusie PCM: De HARDER is het nieuwste van het nieuwste: stil, snel en betrouwbaar. Alternatief: Veel van de producten van Ikbenstil.nl zijn de enige in hun soort. Zo ook de harder. " Het artikel kunt u hier lezen in pdf formaat.