Workstation

Filters sluiten
  •  
  •  
van tot
2 van 3
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Ikbenstil Workstation Rendernode 32 Cores, 64 Threads. Ikbenstil Workstation Rendernode 32 Cores, 64...
Ikbenstil Workstation Rendernode 32 Cores, 64 Threads. Case: Mobo: Mainboard Supermicro H11SSL-C CPU: 7551P 32 Cores (64 threads per CPU) RAM: 16GB DDR4 2400 MHz VGA: res: SSD OS: 250 GB - R/W / - HDD: SSD 250 Samsung 860 EVO Series SATA...
€ 3.714,86 incl. BTW
€ 3.070,13 ex. BTW
Ikbenstil VMware Workstation - virtueele OS computer Ikbenstil VMware Workstation - virtueele OS...
Ikbenstil VMware Workstation - virtueele OS computer Case: Lian Li PC-7NB Midi-Tower - zwart Mobo: Mainboard Fujitsu D3598-B Industrial Intel C422 Workstation Chipset LGA2066 CPU: W-2145 Octacore Cores (16 threads per CPU) RAM: GB DDR4...
€ 3.837,37 incl. BTW
€ 3.171,38 ex. BTW
Ikbenstil AV Workstation Gereedschapkist - Video en Audio editing Ikbenstil AV Workstation Gereedschapkist -...
Ikbenstil AV Workstation Gereedschapkist - Video en Audio editing Case: SilverStone SST-TJ04B-E Mobo: MB ASUS PRIME X299-DELUXE II CPU: i9-9900X 10 Cores (20 threads per CPU) RAM: 32GB DDR4 2666 MHz VGA: Quadro RTX 4000 res: 7680 x 4320...
€ 4.281,91 incl. BTW
€ 3.538,77 ex. BTW
Ikbenstil Arch 4K Workstation voor Architecten en SketchupPro Ikbenstil Arch 4K Workstation voor Architecten...
Ikbenstil Arch Workstation 4K-UHD edition , de ideale PC om uw ontwerpen te realiseren! Behuizing: Lian Li PC-9FIA zilver Ikbenstil editie Moederbord: FU Single socket R (LGA 2011) Processor: Intel Xeon E5-1650 v3 Hexacore, 12Threads,...
€ 4.304,45 incl. BTW
€ 3.557,40 ex. BTW
IKBENSTIL Workstation #08 Appelmoes highend video en foto bewerking Ikbenstil Workstation Appelmoes - AMD...
Ikbenstil Workstation Appelmoes - AMD Threadripper 3970X - 32 Cores Case: SilverStone SST-TJ04B-E Mobo: MB ASUS PRIME TRX40-PRO CPU: Threadripper 3970X 32 Cores (64 threads per CPU) RAM: 64GB DDR4 2666 MHz VGA: Quadro P2200 res: 5120 x...
€ 5.405,53 incl. BTW
€ 4.467,38 ex. BTW
Ikbenstil Agisoft Photoscan Workstation Photogrammetric Processing Computer Ikbenstil Agisoft Photoscan Workstation
Ikbenstil Agisoft Photoscan Workstation Case: Lian Li PC-9FB Midi-Tower USB 3.0 - zwart Mobo: ASUS Prime X299-A Socket 2066 CPU: i9-9900X 10 Cores (20 threads per CPU) RAM: 64GB DDR4 2666 MHz VGA: GeForce RTX 2080 res: 7680 x 4320 pixels...
€ 5.724,00 incl. BTW
€ 4.730,58 ex. BTW
Ikbenstil Workstation Rendernode 64 Cores + 128 Threads - PCIe 4.0 Ikbenstil Workstation Rendernode 64 Cores + 128...
Ikbenstil Extreme Render Systeem - Cluster node CPU: AMD Threadripper 64 Cores 128 threads Mainboard: TRX40 mainboard RAM: 32GB DDR4 2666MHz SSD: 250GB 550MB/sec Ikbenstil Computers render / cluster node met AMD 3990X Threadripper....
€ 7.251,37 incl. BTW
€ 5.992,87 ex. BTW
Ikbenstil AI - ML - DL High Performance Workstation Ikbenstil AI - ML - DL High Performance...
Ikbenstil AI - ML - DL Computer Zwaar Workstation voor artificial intelligence, machine learning en deep learning Processor: Intel Xeon W-2145 - 8 Cores 16 threads Moederbord: C422 - 4x 16 PCIe Geheugen: 128GB DDR4 REG RAM Videocard: 2x...
€ 7.426,07 incl. BTW
€ 6.137,25 ex. BTW
Ikbenstil Workstation Render Farm Ikbenstil Workstation Render Farm
Ikbenstil Renderfarm - Core i7 - 2x Rendernode en 1x headnode / fileserver - eenvoudig uitbreidbaar - supersnel en superstil Ikbenstil heeft al een heleboel renderfarms gebouwd, alleen tot nu toe altijd als maatwerk. Omdat veel...
€ 7.579,72 incl. BTW
€ 6.264,23 ex. BTW
Ikbenstil Workstation Hollandse Nieuwe - AMD Ryzen 3990X 64 Cores Ikbenstil Workstation Hollandse Nieuwe - AMD...
Zeer krachtig Workstation De Hollandse Nieuwe Super Heavy High-End Workstation - CPU AMD Ryzen 3990X 64/128 Cores / Threads - Geheugen 128GB DDR4 - Highspeed M.2 SSD 3,5GB/sec. Meer, beter, sneller Processoren: AMD Ryzen 3990X...
€ 9.990,75 incl. BTW
€ 8.256,82 ex. BTW
Ikbenstil HPC Workstation Content Creator CC - CUDA - Tesla Ikbenstil HPC Workstation Content Creator CC -...
Ikbenstil Workstation Content Creator CC - CUDA - Tesla Case: Corsair Obsidian 750D Midi-Tower Mobo: Super Micro 2xLGA 3647/­E-ATX/­2x10Gb LAN X11DPH-T CPU: 2 x Xeon Gold 6138 20 Cores (40 threads per CPU) RAM: 64GB DDR4 2666 MHz VGA:...
€ 20.443,46 incl. BTW
€ 16.895,42 ex. BTW
Ikbenstil HPC Workstation C64K128 - AMD 3990X Ikbenstil HPC Workstation C64K128 - AMD 3990X
Ikbenstil HPC Workstation C64K128 - AMD 3990X Case: Corsair Obsidian 750D Midi-Tower Mobo: Gigabyte TRX40 AORUS XTREME, 4x GPU, 10GbE LAN, Wi-Fi, Bluetooth CPU: 2 x Threadripper 3990X 64 Cores (128 threads per CPU) RAM: 128GB DDR4 2666...
€ 20.538,18 incl. BTW
€ 16.973,70 ex. BTW
2 van 3

Workstation op maat


Workstations zijn de werkpaarden onder de computers. In onze optiek zijn workstations dedicated gereedschap voor ontelbare taken. Wij denken dat de beste benadering voor de aanschaf van u nieuwe gereedschap via een korte evaluatieweg langs de uiteindelijke taken van het apparaat is waardoor Ikbenstil uw tenslotte de beste bij u passende aanbieding kan maken.
Kiest u voor een Ikbenstil workstation, dan kiest u voor een zeer stil, krachtig en zeer duurzaam systeem. We bieden  workstation pc’s en Linux workstations voor elk gebruik. Zo zijn onze systemen uitermate geschikt voor diverse mogelijkheden, zoals beeldbewerking - bijvoorbeeld Photoshop -, CAD/CAM, DTP, het gebruik van meerdere monitoren tegelijkertijd en nog veel meer. Bij Ikbenstil hebben we dé computers voor de echte professionals. Bent u werkzaam als vertaler, 3-D ontwerper, ingenieur, fotograaf, wetenschapper of documentaire maker en wilt u een workstation kopen die zich aanpast aan uw wensen en waarvan u zeker bent dat u er jaren mee vooruit kunt? Wij maken de meest robuuste, krachtige en snelle workstations specifiek ontwikkelt voor de applicaties die u gebruikt en de manier waarop u werkt.

Workstation pc’s voor professionals


Ikbenstil workstation pc’s zijn ontworpen voor professioneel gebruik. In de opvatting van Ikbenstil zijn dat computers die samengesteld zijn op basis van de programma’s die u gebruikt, de manier waarop u werkt en ook uw werkomgeving. Daarmee bedoelen we dat u zeer waarschijnlijk niet zit te wachten op luidruchtige apparatuur dat herrie maakt en u afleidt van u werk. (in werkruimtes waar absolute stilte vereist is.) U zult versteld staan van de minimale geluidproductie, zeker als u bedenkt dat de computer’s met ventilatoren wordt gekoeld. Wij gebruiken alleen de beste onderdelen en geavanceerde techniek zodat we de prestaties echt een boost kunnen geven zonder extra decibellen!

Maatwerk workstation kopen


Alle Ikbenstil systemen kunnen aan uw persoonlijke wensen aangepast worden. Wij hebben in de afgelopen 15 jaar enorm veel kennis opgebouwd door onze samenwerking met professionals op bijna elk werkterrein. Wilt u een workstation kopen maar heeft u zelf niet de kennis welke workstation pc het beste aansluit bij uw wensen? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers. Zodra zij alle informatie van je ontvangen hebben en een compleet beeld hebben gekregen, zullen zij een gepaste workstation aan u presenteren. Dit allemaal rekening houdend met uw wensen en het budget dat u in gedachten had. We werken niet met targets of commissies, wij werken voor de vele tevreden klanten die bij ons een workstation kopen. Met onze ervaring komen we altijd tot een geschikte aanbieding voor u.

Workstation op maat Workstations zijn de werkpaarden onder de computers. In onze optiek zijn workstations dedicated gereedschap voor ontelbare taken. Wij denken dat de beste benadering voor de... meer lezen »
Venster sluiten
Workstation

Workstation op maat


Workstations zijn de werkpaarden onder de computers. In onze optiek zijn workstations dedicated gereedschap voor ontelbare taken. Wij denken dat de beste benadering voor de aanschaf van u nieuwe gereedschap via een korte evaluatieweg langs de uiteindelijke taken van het apparaat is waardoor Ikbenstil uw tenslotte de beste bij u passende aanbieding kan maken.
Kiest u voor een Ikbenstil workstation, dan kiest u voor een zeer stil, krachtig en zeer duurzaam systeem. We bieden  workstation pc’s en Linux workstations voor elk gebruik. Zo zijn onze systemen uitermate geschikt voor diverse mogelijkheden, zoals beeldbewerking - bijvoorbeeld Photoshop -, CAD/CAM, DTP, het gebruik van meerdere monitoren tegelijkertijd en nog veel meer. Bij Ikbenstil hebben we dé computers voor de echte professionals. Bent u werkzaam als vertaler, 3-D ontwerper, ingenieur, fotograaf, wetenschapper of documentaire maker en wilt u een workstation kopen die zich aanpast aan uw wensen en waarvan u zeker bent dat u er jaren mee vooruit kunt? Wij maken de meest robuuste, krachtige en snelle workstations specifiek ontwikkelt voor de applicaties die u gebruikt en de manier waarop u werkt.

Workstation pc’s voor professionals


Ikbenstil workstation pc’s zijn ontworpen voor professioneel gebruik. In de opvatting van Ikbenstil zijn dat computers die samengesteld zijn op basis van de programma’s die u gebruikt, de manier waarop u werkt en ook uw werkomgeving. Daarmee bedoelen we dat u zeer waarschijnlijk niet zit te wachten op luidruchtige apparatuur dat herrie maakt en u afleidt van u werk. (in werkruimtes waar absolute stilte vereist is.) U zult versteld staan van de minimale geluidproductie, zeker als u bedenkt dat de computer’s met ventilatoren wordt gekoeld. Wij gebruiken alleen de beste onderdelen en geavanceerde techniek zodat we de prestaties echt een boost kunnen geven zonder extra decibellen!

Maatwerk workstation kopen


Alle Ikbenstil systemen kunnen aan uw persoonlijke wensen aangepast worden. Wij hebben in de afgelopen 15 jaar enorm veel kennis opgebouwd door onze samenwerking met professionals op bijna elk werkterrein. Wilt u een workstation kopen maar heeft u zelf niet de kennis welke workstation pc het beste aansluit bij uw wensen? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers. Zodra zij alle informatie van je ontvangen hebben en een compleet beeld hebben gekregen, zullen zij een gepaste workstation aan u presenteren. Dit allemaal rekening houdend met uw wensen en het budget dat u in gedachten had. We werken niet met targets of commissies, wij werken voor de vele tevreden klanten die bij ons een workstation kopen. Met onze ervaring komen we altijd tot een geschikte aanbieding voor u.

Laatst bekeken