Ikbenstil Radiologie Workstation

Ikbenstil Radiologie Workstation
€ 3.137,59 incl. BTW
€ 2.593,05 ex. BTW

geen verzendkosten

Leveringstijd 6-8 dagen Werkdagen

Heeft u vragen? Bel ons 020-3301345.

U wilt dit systeem aanpassen? Dat kan. Stuur ons uw wensen via het offerte formulier en wij mailen u zo snel mogelijk een aanbieding::

Offerte aanvragen
  • 80008352
Ikbenstil Radiologie Workstation Case: Fractal Design Define 7 Black Midi-Tower -...meer
Productinformatie "Ikbenstil Radiologie Workstation"

Ikbenstil Radiologie Workstation


Case: Fractal Design Define 7 Black Midi-Tower - silent, black
Mobo: Mainboard Fujitsu D3598-B Industrial Intel C422 Workstation Chipset LGA2066
CPU: 4 Cores (8 threads per CPU)
RAM: 16GB DDR4 2666 MHz
VGA: NVIDIA RTX A2000 res: 5120 x 2880 pixels
SSD OS: 500 GB - R/W 3500 MB/s/3210 MB/s - PCI Express 3.0
HDD: WD 8.9cm (3.5") 2TB SATA3 WD20EFAX 5400 64MB Red

Speciale Kenmerken:

Ikbenstil Radiologie Computer ideaal voor het aansturen van radiologie Monitoren. De Radiologie Workstation is op de nieuwste stand van de techniek, modulair, makkelijk aan te passen op specifieke wensen en uiteraard superstil (19dB). De computer is uitgerust met een Intel Xeon quadcore CPU met hyperthreading (8 processen tegelijkertijd) in combinatie met foutcorrigerend ECC reg RAM. In combinatie met de razendsnelle PCIe SSD en de nVidia Quadro P2200 VGA kaart (nieuwste model met 1280 Cudacores en 5GB RAM) levert deze computer uitstekende resultaten. Het industrieele moederbord wordt gemaakt in Duitsland en is geschikt voor zwaar 24/7 gebruik. Deze computer heeft geen patiëntomgeving certificering maar is voor een klant van ons wel gecertificeert.

Technische omschrijving: De Ikbenstil Workstation Radioligie computer beschikt over het Intel C422 chipset in combinatie met de Core 4 Core CPU die een maximale snelheid van 3.90 GHz heeft. Het systeem is met 16 GB DDR4 2666 MHz RAM uitgerust dat tot maximaal 512GB uitgebreid kan worden. OS en programmas worden op een PCIe SSD met een R/W snelheid van 3500 MB/s/3210 MB/s geinstalleerd. De grafische kaart beschikt over 1280 Cuda Cores, 6 GB en behaalt een max resolutie van 5120 x 2880 pixels Pixels. De totale afmeting van het systeem is:

Specificaties:
Intel® C422 Workstation Chipset
Intel® Xeon® W-21xx (Skylake-W) Processors
Intel® Omni-Path Architecture 14nm generation
Up to 160W TDP
DDR4 2666 SDRAM (quad channel)
RDIMM & LRDIMM (memory type/speed depends on processor)
Up to 512GB memory
Mini-PCIe socket incl. USB
7 x PCIe generation 3 onboard
5.1 multichannel audio onboard
USB 3.1 Gen2, USB 3.1 Gen1 and USB 2.0
USB 3.1 Gen2 Type C
Dual Intel GbE LAN supporting iAMT / vPro & Teaming
8 x Serial ATA III incl. RAID onboard
Trusted Platform Modul (Infineon) V2.0 onboard
BIOS-POST/-Boot & OS - HW Watchdog onboard
M.2 SSD 2260/2280 socket (PCIe, for NVMe modules)
Socket for optional Intel® VROC HW License Key (NVMe SSD RAID)
BIOS-POST / -Boot & OS – HW Watchdog onboard

Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Wat wij standaard extra doen:

High end componenten:
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
   
  Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
   
  Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop:
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
   
  Zuivere installatie:
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
   
  Drivers, patches servicepacks:
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.
   
  Highend assemblage en bekabeling:
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
   
  Zeer uitgebreide controle:
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
   
  Burn-In Process:
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
   
  Verzending:
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.

Laatst bekeken