+31 20 3301345

Workstations voor Videobewerking

Maak verbluffende video’s, voeg speciale effecten en kleurcorrecties toe met onze krachtige, high-end systemen. Besteed meer tijd aan bewerken en minder tijd aan wachten.

Bij Ikbenstil computers begrijpen wij dat video editing een krachtige high-end computer vereist, die complexe projecten met gemak aankan, waarbij we controleren of deze programma's goed werken en of onze computer hardware configuraties zijn geoptimaliseerd voor een optimale video bewerking, editing, speciale effecten VFX, en kleurcorrecties.

Ikbenstil Computers geeft per onderstaand software pakket een uitgebreid hardware advies, dat veel beter bij u aansluit dan de standaard hardware aanbevelingen van de software fabrikant.

Ikbenstil Computers heeft workstations gemaakt die aansluiten bij standaard werkprocessen en de bij behorende software. In de nieuwe Ikbenstil Advies categorie voor Videobewerking vindt u uitleg voor After Effects, Premiere Pro, DaVinci en Foundry Nuke. Staat uw keuze hier niet tussen, dan kunt u in contact komen met een van onze specialisten, die u een maatwerk oplossing kunnen bieden.

Advies welkom?

U zoekt een perfect en soepel draaiende computer voor uw werk? Wij helpen u graag met de juiste configuratie van uw nieuw gereedschap. U maakt animaties, bewerkt fotos, ontwerpt windturbines, of maakt AI tools?  U werkt in veel programmas tegelijkertijd? U rendert? U bent nu op de juiste plek. Wij maken maat-werk workstations voor professionals die gereedschap zoeken die hun creativiteit niet in de weg staan maar juist ondersteunen. 
Wij begrijpen dat u het druk heeft en nu tijd hebt om te bellen of juist niet dan bellen wij u op de tijd dat het u schikt. Of u stuurt ons een mail met uw wensen en budget en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een configuratie overzicht voor uw specifieke werkomgeving

Voor wie wij werken:

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.