+31 20 3301345

Workstations voor 3D Design en Animatie

Maak verbluffende 3D modellen en vloeiende animaties met onze krachtige, geoptimaliseerde Ikbenstil Workstations.

Bij Ikbenstil computers begrijpen dat 3D kunstenaars en animatoren willen werken met de snelheid van hun verbeelding, dat vereist krachtige high-end computers die gedetailleerde modellen en complexe scènes aankunnen. Daarom hebben wij alle aanbevelingen verzameld van de populaire 3D Design en Animatie applicaties, samen de wensen en ervaringen van onze klanten en onze eigen technische hardware expertise.

We voeren in onze werkplaats uitgebreide hardware en software tests uit om ervoor te zorgen dat onze 3D Design en Animatie workstations met de juiste componenten uitgerust worden, zodat u er zeker van kunt zijn dat Ikbenstil workstations optimaal werken. Ons doel is dat het kopen en bezitten van een Ikbenstil werkstation voor 3D Design en Animatie een probleemloze en plezierige ervaring is voor onze klanten.

Ikbenstil Computers heeft workstations gemaakt die aansluiten bij standaard werkprocessen en de bij behorende software. Staat uw keuze hier niet tussen, dan kunt u in contact komen met een van onze specialisten, die u een maatwerk oplossing kunnen bieden. 

Ikbenstil Computers geeft per onderstaand software pakket een uitgebreid hardware advies, dat veel beter bij u aansluit dan de standaard hardware aanbevelingen van de software fabrikant.

Workstations voor ...

... Cinema 4D, 3 Max, Maya, Blender, Houdini en ZBrush zijn bij uitstek programmas die om een maatwerk aanpak vragen. Waar modelleleren en animeren alleen geen enorme rekenkracht vragen daar is de performance toch afhankelijk van de juiste hardware. Vooral de juiste combinatie van CPU en GPU zijn hier zeer effectief. Op het moment dat er ook ge-rendert wordt verandert de situatie weer drastisch en is een hogere hoeveelheid CPU Cores een absoluut voordeel. In onze nieuwe advies sectie geven wij per software pakket uitleg.

Advies welkom?

U zoekt een perfect en soepel draaiende computer voor uw werk? Wij helpen u graag met de juiste configuratie van uw nieuw gereedschap. U maakt animaties, bewerkt fotos, ontwerpt windturbines, of maakt AI tools?  U werkt in veel programmas tegelijkertijd? U rendert? U bent nu op de juiste plek. Wij maken maat-werk workstations voor professionals die gereedschap zoeken die hun creativiteit niet in de weg staan maar juist ondersteunen. 
Wij begrijpen dat u het druk heeft en nu tijd hebt om te bellen of juist niet dan bellen wij u op de tijd dat het u schikt. Of u stuurt ons een mail met uw wensen en budget en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een configuratie overzicht voor uw specifieke werkomgeving

Voor wie wij werken:

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.