+31 20 3301345

GIS en Fotogrammetrie

Met de krachtige geoptimaliseerde Ikbenstil GIS en Fotogrammetrie Workstations maakt u nauwkeurige 3D ontwerpen, u bespaard tijd en werkt preciezer. 

Bij Ikbenstil computers begrijpen wij dat het creëren van een 3D model met GIS en Fotogrammetrie software, een krachtige computer vereist.

Het werken met een GIS en Fotogrammetrie Workstation moet een plezierige ervaring zijn, en uw 3D creaties moeten soepel en nauwkeurig uitgevoerd worden. Om dit te bereiken moet het workstation over de juiste gebalanceerde hardware beschikken om programma’s zoals bijvoorbeeld ArcGIS Reality, Pix4D, QGIS, Agisoft Metashape, OpenDroneMap RealityCapture, Grass GIS, Meshroom en COLMAP, soepel te laten werken.

Wij voeren in onze werkplaats uitgebreide hardware en software tests uit om ervoor te zorgen dat onze GIS en Fotogrammetrie Workstations met de juiste componenten uitgerust worden, zodat u er zeker van kunt zijn dat Ikbenstil workstations optimaal werken.

Ikbenstil Computers heeft workstations gemaakt die aansluiten bij standaard werkprocessen en de bij behorende software. Staat uw keuze hier niet tussen, dan kunt u in contact komen met een van onze specialisten, die u een maatwerk oplossing kunnen bieden.  

Ikbenstil Computers geeft per onderstaand software pakket een uitgebreid hardware advies, dat veel beter bij u aansluit dan de standaard hardware aanbevelingen van de software fabrikant.

Advies welkom?

U zoekt een perfect en soepel draaiende computer voor uw werk? Wij helpen u graag met de juiste configuratie van uw nieuw gereedschap. U maakt animaties, bewerkt fotos, ontwerpt windturbines, of maakt AI tools?  U werkt in veel programmas tegelijkertijd? U rendert? U bent nu op de juiste plek. Wij maken maat-werk workstations voor professionals die gereedschap zoeken die hun creativiteit niet in de weg staan maar juist ondersteunen. 
Wij begrijpen dat u het druk heeft en nu tijd hebt om te bellen of juist niet dan bellen wij u op de tijd dat het u schikt. Of u stuurt ons een mail met uw wensen en budget en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een configuratie overzicht voor uw specifieke werkomgeving

Voor wie wij werken:

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.