+31 20 3301345

Workstations voor Solidworks

Wij hebben door onze jarenlange hardware ervaring en vele engineering klanten een gedegen idee over het ideale SolidWorks Workstation.

Zoals de meeste software makers heeft ook Dassault Systemes een beperkte lijst met adviesen voor SolidWorks waar u geadviseerd wordt om aan te voldoen om het programma te kunnen gebruiken. Deze lijst is geen garantie voor een optimaal werkend SolidWorks workstation, maar voorziet in de minimale behoefte. De officiële informatie die door de software producenten wordt verstrekt is niet altijd actueel, en loopt vaak achter er op de hardware ontwikkeling die in een sneltreinvaart verloopt.

Daarom voorziet Ikbenstil Computers het SolidWorks Workstation van de meest actuele en voor de werking van het programma nuttige en gebalanceerde hardware.

Lees hier het Ikbenstil Computers:

Hardware advies

De betere Workstations voor Solidworks

Software fabrikanten doen helaas niet erg hun best om de gebruikers te laten weten welke hardware het beste geschikt is voor hun product. Gezien de snelle veranderingen op het hardware gebied is dat voor veel gebruikers niet meer bij te houden. Ikbenstil Computers houdt dit wel bij door testen, benchmarks en gebruikers feedback.

Meer over de hardware eisen van Solidworks vindt u hier:

Hardware advies

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.

Advies welkom?

U zoekt een perfect en soepel draaiende computer voor uw werk? Wij helpen u graag met de juiste configuratie van uw nieuw gereedschap. U maakt animaties, bewerkt fotos, ontwerpt windturbines, of maakt AI tools?  U werkt in veel programmas tegelijkertijd? U rendert? U bent nu op de juiste plek. Wij maken maat-werk workstations voor professionals die gereedschap zoeken die hun creativiteit niet in de weg staan maar juist ondersteunen. 
Wij begrijpen dat u het druk heeft en nu tijd hebt om te bellen of juist niet dan bellen wij u op de tijd dat het u schikt. Of u stuurt ons een mail met uw wensen en budget en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een configuratie overzicht voor uw specifieke werkomgeving.

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Waarom Ikbenstil?

Ikbenstil ontwerpt en produceert computers: workstations, industriële pc's, fanless pc’s, servers, render farms en NAS systemen voor overheid, beursgenoteerde bedrijven, het MKB, kleinbedrijven en particulieren. In bijna alle gevallen als maatwerk oplossing.

Wij maken het gereedschap dat zich aan past aan uw onderneming, zodat uw onderneming zich niet aan hoeft te passen aan het gereedschap.

Ikbenstil houdt van betere computers

Wat moet de computer voor u doen? Welke software wordt er gebruikt? Hoe zwaar zijn de bestanden? Is er een budget? Allemaal vragen die wij uiteindelijk kunnen beantwoorden met een optimaal op uw situatie afgestemd computer systeem dat jaren mee kan gaan. 

Wij zijn bereikbaar 

Of u liever mailt of belt of even langs wilt komen om een kijke in de werkplaats te nemen wij zijn er voor u. Wij geloven in toegankelijkheid en zijn er dus voor u op de manier hoe u dat prettig vindt. 

Wij zijn snel

Nadat de knoop doorgehakt is zijn wij in de meeste gevallen 6 tot 8 werkdagen bezig om het systeem, of systemen, voor u te maken. Wij hebben een internationaal inkoop netwerk opgebouwd uit betrouwbare distributeurs en producenten waardoor wij zelfs in crisistijden goed kunnen functioneren en zo spoedig mogelijk kunnen leveren.