+31 20 3301345

Workstations voor Fotobewerking

Geoptimaliseerd voor snelheid en nauwkeurigheid, met Ikbenstil workstations is het bewerken van een foto een fluitje van een cent. Het bewerken van uw foto’s gaat sneller en efficiënter dan ooit. 

Bij Ikbenstil computers begrijpen wij dat fotobewerking een krachtige computer vereist die aan uw creatieve behoefte kan voldoen, waarbij we controleren of deze programma's goed werken en of onze computer hardware configuraties zijn geoptimaliseerd voor zowel soepele fotobewerking als snelle uitvoering van bijvoorbeeld een batchverwerking. 

We voeren uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat onze fotobewerking workstations met de juiste hardware componenten uitgerust worden, zodat u er zeker van kunt zijn dat Ikbenstil workstations optimaal werken. Ons doel is dat het kopen en bezitten van een Ikbenstil werkstation voor fotobewerking een probleemloze en plezierige ervaring is voor onze klanten. 

Ikbenstil Computers heeft workstations gemaakt die aansluiten bij standaard werkprocessen en de bij behorende software. Staat uw keuze hier niet tussen, dan kunt u in contact komen met een van onze specialisten, die u een maatwerk oplossing kunnen bieden.

Ikbenstil Computers geeft per onderstaand software pakket een uitgebreid hardware advies, dat veel beter bij u aansluit dan de standaard hardware aanbevelingen van de software fabrikant.

Photoshop en Lightroom...

... zijn al jaren de meest gebruikte programmas voor beeldbewerking en elke beeldmaker gebruikt deze programmas weer anders. Waar de een terugkomt van een reportage en snel even een paar duizend fotos "door Lightroom wil trekken" maakt de ander ingewikkelde groeps portretten die eigenlijk weer uit 30 seperate fotos bestaan. Het is dus altijd de moeite waard om voor uw nieuwe computer even te overleggen welke hardware ideaal is voor u.

Advies welkom?

U zoekt een perfect en soepel draaiende computer voor uw werk? Wij helpen u graag met de juiste configuratie van uw nieuw gereedschap. U maakt animaties, bewerkt fotos, ontwerpt windturbines, of maakt AI tools?  U werkt in veel programmas tegelijkertijd? U rendert? U bent nu op de juiste plek. Wij maken maat-werk workstations voor professionals die gereedschap zoeken die hun creativiteit niet in de weg staan maar juist ondersteunen. 
Wij begrijpen dat u het druk heeft en nu tijd hebt om te bellen of juist niet dan bellen wij u op de tijd dat het u schikt. Of u stuurt ons een mail met uw wensen en budget en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een configuratie overzicht voor uw specifieke werkomgeving

Voor wie wij werken:

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.