+31 20 3301345

Ikbenstil Computers

 

Ikbenstil ontwerpt en produceert computers: workstations, industriële PC's, fanless PC’s, MDT-systemen, servers, render farms, trading PC's en GPU clusters voor overheid, beursgenoteerde bedrijven, het MKB, zelfstandigen en particulieren. In bijna alle gevallen als maatwerk oplossing.

Wij maken het gereedschap dat zich aan past aan uw onderneming, zodat uw onderneming zich niet aan hoeft te passen aan het gereedschap.

Computers voor professionals. Ikbenstil Computers heeft in de afgelopen 20 jaar een enorme know-how opgebouwd, wij weten exact welke hardware ideaal voor uw software is en kunnen daardoor perfect geoptimaliseerde computers voor uw specifieke toepassing configureren en produceren.

Onze fanless computers worden veel in de offshore en industrie ingezet voor de meest uiteenlopende doeleinden: survey, metingen, data acquisitie, security, voertuigen, robots en nog veel meer. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan extended lifecycle en industriële hardware producenten waardoor wij altijd een passende maatwerk oplossing kunnen bieden.

In de categorie Ikbenstil Computers vindt u een grote hoeveelheid configuraties voor workstations, servers, industriële fanless computers, opslag, en Linux computers. Wij maken bij voorkeur maatwerk computers om u een optimale machine voor uw gebruik te kunnen leveren.

 

 

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.