+31 20 3301345

Workstations voor Real-Time Engines

Maak eenvoudig interactieve, realtime shows, kunst en belevingen met behulp van onze krachtige systemen.

Bij Ikbenstil computers begrijpen dat het gebruik van real time engines krachtige computers vereist. Daarom hebben wij alle aanbevelingen verzameld van de realtime engines, gecombineerd met wensen en ervaringen van onze klanten en onze eigen technische hardware expertise.

We voeren in onze werkplaats uitgebreide hardware en software tests uit om ervoor te zorgen dat onze realtime engine workstations met de juiste componenten uitgerust worden, zodat u er zeker van kunt zijn dat Ikbenstil workstations optimaal werken. Ons doel is dat het kopen en bezitten van een Ikbenstil werkstation voor realtime engines een probleemloze en plezierige ervaring is voor onze klanten.

Ikbenstil Computers heeft workstations gemaakt die aansluiten bij standaard werkprocessen en de bij behorende software. Staat uw keuze hier niet tussen, dan kunt u in contact komen met een van onze specialisten, die u een maatwerk oplossing kunnen bieden.  

Een gedegen inventarisatie...

...is de beste aanpak voor Workstations voor Real Time engines. Hoe gebruikt uw software de CPU en de GPU? Zijn de processen multi threaded of juist niet? VOver het algemeen vragen real time engines om zoveel mogelijk reken cores terwijl sommige segmenten juist weer heel goed uit de voeten kunnen met de hoog ge-clockte Intel CPUs. 

Ikbenstil Computers geeft per onderstaand software pakket een uitgebreid hardware advies, dat veel beter bij u aansluit dan de standaard hardware aanbevelingen van de software fabrikant.

De perfect afgestemde hardware

Het beste resultaat voor real time engines wordt behaalt met computers die perfect afgestemd zijn op de specifieke taken. Generieke computers bevatten vaak knelpunten die uiteindelijk de gehele systeem prestatie na beneden trekken, dat is zonde van het geld en de energie, voor game development en virtuele producties.

Advies welkom?

U zoekt een perfect en soepel draaiende computer voor uw werk? Wij helpen u graag met de juiste configuratie van uw nieuw gereedschap. U maakt animaties, bewerkt fotos, ontwerpt windturbines, of maakt AI tools?  U werkt in veel programmas tegelijkertijd? U rendert? U bent nu op de juiste plek. Wij maken maat-werk workstations voor professionals die gereedschap zoeken die hun creativiteit niet in de weg staan maar juist ondersteunen. 
Wij begrijpen dat u het druk heeft en nu tijd hebt om te bellen of juist niet dan bellen wij u op de tijd dat het u schikt. Of u stuurt ons een mail met uw wensen en budget en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een configuratie overzicht voor uw specifieke werkomgeving

Voor wie wij werken:

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.