+31 20 3301345

Kwaliteit

Computers van Ikbenstil onderscheiden zich door een volledige focus op kwaliteit: wij gebruiken uitsluitend de beste onderdelen in hun klasse die optimaal op elkaar afgestemd zijn. De belangrijkste kriteria zijn: betrouwbaarheid, snelheid, geluid en perfecte afstemming op elkaar, een Porsche op fietsbanden rijdt immers niet echt lekker. Daarnaast verlengt deze aanpak de levensduur van en systeem aanzienlijk en zijn de prestaties aanzienlijk hoger.

Prestatie

Niemand houdt van een langzame computer, zeker wij niet. Dat wil niet zeggen dat Ikbenstil alleen de snelste onderdelen gebruikt die er zijn. Juist de perfecte combinatie van CPU, RAM, moederbord en grafische kaarten voor elke individuele werkomgeving maken de beste oplossing. Wij gebruiken altijd de nieuwste en meest geavanceerde techniek beschikbaar om de beste oplossing te behalen, binnen uw budget.

Betrouwbaarheid

Ikbenstil maakt werkpaarden. Geen paard geen werk en zo werkt het niet. Om die redenen gebruiken wij dus niet de goedkoopste en wel de meest betrouwbare onderdelen beschikbaar. Vervolgens wordt elk systeem langdurig en gedegen aan een testprocedure onderworpen om eventuele defecten voor uitlevering te detecteren.

Geen gedoe en geen onzin

Daarom houden wij van maatwerk. Wij maken de technische abracadabra transparant en adviseren u over de mogelijkheden en juiste combinatie van hardware onderdelen ook binnen een budget. Onze sales afdeling werkt niet op basis van commissie of targets, maar voor u. Wij zijn geen dozenschuivers maar uw hardware partner.

 

 

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.