+31 20 3301345

Workstations voor Audiobewerking

Digital Audio Workstations (DAW)

Creëer professionele opnames, samples en maak de perfecte mix met de geoptimaliseerde Digital Audio Workstations van Ikbenstil Computers.

Bij Ikbenstil computers begrijpen wij dat het werken met Digital Audio Workstation een plezierige ervaring moet zijn, en uw creaties soepel uitgevoerd moeten worden. 

Om dit te bereiken moet het DAW over de juiste gebalanceerde hardware beschikken om programma’s als Avid Pro Tools, Ableton Live, Bitwig, Mixcraft, Audition, Reaper, FL Studio, Reason, Cakewalk, Sonar en Cubase soepel te laten werken.

Ikbenstil Computers geeft per onderstaand software pakket een uitgebreid hardware advies, dat veel beter bij u aansluit dan de standaard hardware aanbevelingen van de software fabrikant.

Digitaal Audio Workstations

In onze nieuwe Advies categorie hebben wij voor Ableton Live, Pro Tools en FL Studio hardware advies paginas gemaakt die meer uitleg geven welke onderdelen optimaal zijn om te gebruiken in u nieuwe computer. Daarnaast hebben wij de chronisch achterhaalde hardware requirements naar deze tijd vertaald.

Advies welkom?

U zoekt een perfect en soepel draaiende computer voor uw werk? Wij helpen u graag met de juiste configuratie van uw nieuw gereedschap. U maakt animaties, bewerkt fotos, ontwerpt windturbines, of maakt AI tools?  U werkt in veel programmas tegelijkertijd? U rendert? U bent nu op de juiste plek. Wij maken maat-werk workstations voor professionals die gereedschap zoeken die hun creativiteit niet in de weg staan maar juist ondersteunen. 
Wij begrijpen dat u het druk heeft en nu tijd hebt om te bellen of juist niet dan bellen wij u op de tijd dat het u schikt. Of u stuurt ons een mail met uw wensen en budget en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een configuratie overzicht voor uw specifieke werkomgeving

Voor wie wij werken:

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.