+31 20 3301345

Workstation Advies

In dit nieuwe onderdeel van onze website willen wij u meer informatie geven over welke software met welke hardware het beste werkt en waarom. Wij hebben de meest gebruikte software pakketten van onze klanten in kaart gebracht met de bijbehorende hardware oplossingen.

Wij weten uit jarenlange ervaring dat de werkomgeving van onze gebruikers zeer individueel is en in vrijwel alle gevallen een maatwerk oplossing het beste resultaat oplevert. 

Goed gereedschap

Voor fotografen, wetenschappers, ontwerpers, ingenieurs, 3D, AI, renderen is het niet altijd makkelijk om uit te vinden welke hardware het beste werkt in hun werkomgeving. Software fabrikanten hebben bijna allemaal hardware requirements op hun website gepubliceerd, deze zijn vaak generiek, te licht of lopen vaak jarenlang achter. Vaak staan er onderdelen die of hopeloos verouderd zijn, helemaal niet meer verkrijgbaar zijn of niet het gewenste resultaat opleveren. In het Nieuws gedeelte vindt u nu voor zeer veel software pakketten actuele informatie. Daarnaast kunt u ons altijd bellen of mailen, wij helpen u graag.

Content Makers

Ingenieurs

Wetenschappelijk

Advies welkom?

U zoekt een perfect en soepel draaiende computer voor uw werk? Wij helpen u graag met de juiste configuratie van uw nieuw gereedschap. U maakt animaties, bewerkt fotos, ontwerpt windturbines, of maakt AI tools?  U werkt in veel programmas tegelijkertijd? U rendert? U bent nu op de juiste plek. Wij maken maat-werk workstations voor professionals die gereedschap zoeken die hun creativiteit niet in de weg staan maar juist ondersteunen. 
Wij begrijpen dat u het druk heeft en nu tijd hebt om te bellen of juist niet dan bellen wij u op de tijd dat het u schikt. Of u stuurt ons een mail met uw wensen en budget en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een configuratie overzicht voor uw specifieke werkomgeving.

Voor wie wij werken:

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.