+31 20 3301345

Workstations voor Content Makers

Als contentmaker weet u dat de sleutel tot het leveren van hoogwaardige projecten ligt bij uw creativiteit, ondersteunt met het juiste gereedschap.

Onze high performance workstations voor contentmakers zijn de ideale computers om uw creatie tot leven te brengen. Of u nu een grafisch ontwerper, video editing professional, fotograaf, muziekproducent of muzikant bent, onze betrouwbare werkstations zijn ontworpen om uw creatieve grenzen te verleggen.

Krachtige prestaties, ongeëvenaarde snelheid en efficiënt.
Onze workstations zijn uitgerust met de nieuwste generatie processors en grafische kaarten, zodat u zonder vertraging kunt werken aan zelfs de meest veeleisende projecten. Renderen van video's, bewerken van foto's of het produceren van muziektracks wordt een naadloze ervaring, zodat u meer tijd kunt besteden aan het creëren en minder aan het wachten.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid
Betrouwbaarheid is belangrijk, daarom worden onze workstations geassembleerd met hoogwaardige componenten en ondergaan ze strenge kwaliteit tests om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen de zwaarste taken. 

Aangepast aan de specifieke behoefte van de programma’s
Ikbenstil Workstations zijn ontworpen op basis van de specifieke hardware adviezen van de softwaremakers en de professionals die er gebruik van maken.

Door onze jarenlange ervaring, sinds 2004, hebben wij, ook in samenwerking met onze klanten, veel kennis opgedaan. Bij elke nieuwe upgrade van hardware of software wordt de functionaliteit door het Ikbenstil team getest. De officiële informatie die door de softwareproducenten wordt verstrekt is niet altijd actueel, en loopt vaak achter er op de hardware ontwikkeling die in een sneltreinvaart verloopt. Een nieuwe generatie videocard kan bijvoorbeeld een wereld van verschil maken bij een render-job of een nieuwe Ai functionaliteit.

Ikbenstil Computers heeft workstations gemaakt die aansluiten bij standaard werkprocessen en de bij behorende software. Staat uw keuze hier niet tussen, dan kunt u in contact komen met een van onze specialisten, die u een maatwerk oplossing kunnen bieden.

Kies uw software pakket

 

Videobewerking

Adobe After Effects

 

Adobe Premiere pro

DaVinci Resolve

Foundry Nuke

Fotobewerking

Adobe Photoshop

Adobe Lightroom

3D Design en Animatie

Maya

3Ds Max

Blender

Cinema 4D

ZBrush

Houdini

Touch Designer

Audiobewerking

Pro Tools

Ableton Live

FL Studio

Rendering

Keyshot

Octane Render

V-ray

Redshift

Real Time Engines

Unreal Engine

Unity

Game Development

Virtual Production

Of kies je hardware

U weet precies welke hardware u nodig heeft? Hieronder vindt u de vier hoofd categorien: Intel Core, Intel Xeon, AMD Ryzen en AMD Threadripper. Ikbenstil gebruikt ook met enige regelmaat het AMD Epyc platform voor servers en andere CPU intensiefe taken. Wij passen configuraties graag op maat voor u werkzaamheden aan. Bel of mail ons gerust.

Intel CORE
4 tot 24 Cores max 6GHz
max. 192GB DDR5 RAM
1 VGA kaart
PCle Lanes 20

Intel Xeon
4 tot 56 Cores max 6GHz
max. 4TB DDR5 RAM
tot 4 VGA kaarten
PCle Lanes 112

AMD Ryzen
6 tot 16 Cores max 6GHz
max. 192GB DDR5 RAM
1 VGA kaart
PCle Lanes 24/28

AMD Threadripper
12 tot 96 Cores max 5,1 GHz
max. 4TB DDR5 RAM
Tot 4 VGA kaarten
PCle Lanes tot 148

Advies welkom?

U zoekt een perfect en soepel draaiende computer voor uw werk? Wij helpen u graag met de juiste configuratie van uw nieuw gereedschap. U maakt animaties, bewerkt fotos, ontwerpt windturbines, of maakt AI tools?  U werkt in veel programmas tegelijkertijd? U rendert? U bent nu op de juiste plek. Wij maken maat-werk workstations voor professionals die gereedschap zoeken die hun creativiteit niet in de weg staan maar juist ondersteunen. 
Wij begrijpen dat u het druk heeft en nu tijd hebt om te bellen of juist niet dan bellen wij u op de tijd dat het u schikt. Of u stuurt ons een mail met uw wensen en budget en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een configuratie overzicht voor uw specifieke werkomgeving.

Voor wie wij werken:

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.