+31 20 3301345

Workstations voor Rendering

Sneller renderen van uw gedetailleerde creaties met de krachtige Ikbenstil systemen waardoor er meer tijd overblijft voor uw creatieve werk.

Bij Ikbenstil computers begrijpen dat het renderen van uw creaties veel rekenkracht vergt van de processor en of de grafische kaart(-en). De nieuwste trend is om de CPU weer te integreren in het render proces samen met de primaire GPU's, een logisch proces waarmee je de rendertijd weer kan verkorten. 

Wij voeren in onze werkplaats uitgebreide hardware en software tests uit om ervoor te zorgen dat onze render systemen met de juiste componenten uitgerust worden, zodat u er zeker van kunt zijn dat Ikbenstil workstations optimaal werken. Ons doel is dat het kopen en bezitten van een Ikbenstil render systeem een probleemloze en plezierige ervaring is voor onze klanten.

Ikbenstil Computers heeft workstations gemaakt die aansluiten bij standaard werkprocessen en de bij behorende software. Staat uw keuze hier niet tussen, dan kunt u in contact komen met een van onze specialisten, die u een maatwerk oplossing kunnen bieden.  

 

Ikbenstil Computers geeft per onderstaand software pakket een uitgebreid hardware advies, dat veel beter bij u aansluit dan de standaard hardware aanbevelingen van de software fabrikant.

CPU of GPU renderen

GPU renderen is de snelst mogelijke vorm van renderen op dit moment. Vroeger werd er vaak gezegd dat renderen over de CPU kwalitatief beter zou zijn al bleek snel dat dit meer met de software en de settings van deze software te maken had. Op dit moment wordt de CPU weer weer betrokken bij het renderproces, naast de GPU's geeft dit een extra boost aan het gehele renderproces. Generiek kan men stellen dat hoe meer CUDA Cores in het renderproces worden ingezet, des te korter de rendertijd.

Renderfarm cluster

De optimale optie voor renderen is networked renderen (de Renderfarm of cluster) waar een aantal computers samenwerken voor een zo snel mogelijk resultaat. Immers zijn vier computers met elk vier RTX 6000 Ada kaarten vele malen sneller dan een enkele RTX 4090 kaart. Deze optie is niet voor elk budget beschikbaar al zien wij vaak dat als nieuwe Workstations in gebruik genomen worden de oude omgetoverd worden tot rendernodes. Wij raden aan om u netwerk in dat geval minimaal naar een 10GBe bandbreedte op te waarderen.

Advies welkom?

U zoekt een perfect en soepel draaiende computer voor uw werk? Wij helpen u graag met de juiste configuratie van uw nieuw gereedschap. U maakt animaties, bewerkt fotos, ontwerpt windturbines, of maakt AI tools?  U werkt in veel programmas tegelijkertijd? U rendert? U bent nu op de juiste plek. Wij maken maat-werk workstations voor professionals die gereedschap zoeken die hun creativiteit niet in de weg staan maar juist ondersteunen. 
Wij begrijpen dat u het druk heeft en nu tijd hebt om te bellen of juist niet dan bellen wij u op de tijd dat het u schikt. Of u stuurt ons een mail met uw wensen en budget en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een configuratie overzicht voor uw specifieke werkomgeving

Voor wie wij werken:

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.