+31 20 3301345

Workstations voor Ingenieurs

Werkstations die door de specialisten van Ikbenstil Computers zijn geoptimaliseerd voor de creatie van uw ideeën, ontwerpen, berekeningen en complexe simulaties. Snelle systemen gemaakt voor uw precisie werk.

Bij Ikbenstil computers begrijpen wij dat het werken met een Engineering Workstation een plezierige ervaring moet zijn, en dat uw creaties en berekeningen soepel en nauwkeurig uitgevoerd moeten worden.
Wij voeren in onze werkplaats uitgebreide hardware en software tests uit om ervoor te zorgen dat onze Engineering Workstations met de juiste componenten uitgerust worden, zodat u er zeker van kunt zijn dat dit voor u optimaal werkt.

Ikbenstil Computers heeft workstations gemaakt die aansluiten bij standaard werkprocessen en de bij behorende software. Staat uw keuze hier niet tussen, dan kunt u in contact komen met een van onze specialisten, die u een maatwerk oplossing kunnen bieden.  

Ikbenstil Computers geeft per onderstaand software pakket een uitgebreid hardware advies, dat veel beter bij u aansluit dan de standaard hardware aanbevelingen van de software fabrikant.

Softwarepakketten voor Ingenieurs

 

ArcGIS Pro

 

AutoCAD

Enscape

Inventor

Keyshot

Lumion

Metashape

Pix4D

Twinmotion

Revit

Solidworks

Of kies je hardware

U weet precies welke hardware u nodig heeft? Hieronder vindt u de vier hoofd categorien: Intel Core, Intel Xeon, AMD Ryzen en AMD Threadripper. Ikbenstil gebruikt ook met enige regelmaat het AMD Epyc platform voor servers en andere CPU intensiefe taken. Wij passen configuraties graag op maat voor u werkzaamheden aan. Bel of mail ons gerust.

Intel CORE
4 tot 24 Cores max 6GHz
max. 192GB DDR5 RAM
1 VGA kaart
PCle Lanes 20

Intel Xeon
4 tot 24 Cores max 6GHz
max. 4TB DDR5 RAM
tot 4 VGA kaarten
PCle Lanes 112

AMD Ryzen
6 tot 16 Cores max 5,7GHz
max. 192GB DDR5 RAM
1 VGA kaart
PCle Lanes 24/28

AMD Threadripper
12 tot 96 Cores max 5,1GHz
max. 4TB DDR5 RAM
tot 4 VGA kaarten
PCle Lanes 148

Advies welkom?

U zoekt een perfect en soepel draaiende computer voor uw werk? Wij helpen u graag met de juiste configuratie van uw nieuw gereedschap. U maakt animaties, bewerkt fotos, ontwerpt windturbines, of maakt AI tools?  U werkt in veel programmas tegelijkertijd? U rendert? U bent nu op de juiste plek. Wij maken maat-werk workstations voor professionals die gereedschap zoeken die hun creativiteit niet in de weg staan maar juist ondersteunen. 
Wij begrijpen dat u het druk heeft en nu tijd hebt om te bellen of juist niet dan bellen wij u op de tijd dat het u schikt. Of u stuurt ons een mail met uw wensen en budget en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een configuratie overzicht voor uw specifieke werkomgeving.

Voor wie wij werken:

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.