+31 20 3301345

Twinmotion Workstation

Wij hebben voor u met onze jarenlange hardware ervaring, onze klanten en de adviezen van de Epic, een optimale Twinmotion Workstation samengesteld.

Epic Games Inc is redelijk summier met het hardware advies voor Twinmotion . Daarom heeft Ikbenstil Computers onderzoek gedaan en zijn wij met dit Twinmotion Workstation, voorzien van de meest actuele en voor de werking van het programma nuttige en gebalanceerde hardware, gekomen tot een ideale oplossing.

Processor (CPU):
Het Ikbenstil Twinmotion Workstation is gebaseerd op de Intel Core i9 14900K processor, voor Twinmotion is vooral de kloksnelheid van belang en in mindere mate het aantal cores. U kunt eventueel ook met de snelste AMD Ryzen processor een goed resultaat behalen, deze kunnen wij u optioneel aanbieden.

De Videocard (GPU)
De videocard is erg belangrijk voor Twinmotion, de Nvidia RTX 4000 serie is qua prijs en snelheid verhouding de aangewezen lijn. Kaarten met 16 of 24GB VRAM zijn voor de meeste gebruikers optimaal, zoals de Nvidia Geforce RTX 4080 SUPER 16GB of de RTX 4090 24GB. De RTX 4090 24GB is de snelste en krachtigste GPU.
Indien u ook werkt met andere programma’s dan geldt het hardware advies van deze makers. Gebruikt u bijvoorbeeld Autodesk Revit, dan adviseren wij om gebruik te maken van de Nvidia workstation video kaarten (vroeger Quadro genoemd) dit type kaarten wordt door Autodesk ondersteund, gewone Geforce kaarten zijn vaak goedkoper maar worden niet door Autodesk ondersteund. De NVidia RTX A5000 24GB is een krachtige oplossing en voor de meeste toepassingen de ideale kaart. De RTX 6000 Ada is de snelste en krachtigste GPU.

Het geheugen (RAM)
Twinmotion maakt intensief gebruik van het werkgeheugen daarom adviseren wij minimaal 64GB, dat is specifiek voor Twinmotion, indien u ook ander zware applicaties gebruikt is ons advies om dit te verdubbelen naar 128GB.

Opslag
Wij kiezen voor het besturingssysteem en de programma’s voor een snelle primaire NVMe SSD. En voor de lopende projecten een secundaire SSD. Natuurlijk is er ook een opslag voor de content nodig dit kan op een SSD of optioneel groot volume HDD’s, Fileserver of een NAS.

Maatwerk
Ikbenstil Computers heeft workstations gemaakt die aansluiten bij standaard werkprocessen en de bij behorende software. Staat uw keuze hier niet tussen, dan kunt u in contact komen met een van onze specialisten, die u een maatwerk oplossing kunnen bieden.

Hardware eisen Twinmotion volgens Epic:

Twinmotion system requirements

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.