+31 20 3301345

Ikbenstil Workstation Threadripper  128GB RAM - GPU Renderen

Professioneel AMD Threadripper Workstation voor Keyshot GPU render, Redshift, Octane Render, Cinema 4D en Blender.

Productinformatie "Ikbenstil Workstation Threadripper 128GB RAM - GPU Render"

Ikbenstil Workstation Threadripper 128GB RAM - GPU render


Case: Fractal Design Define 7 Black Midi-Tower - silent, black
Mobo: ASUS PRO WS TRX50-SAGE WIFI (AMD,TRX50,DDR5,CEB)
CPU: Threadripper 7960X 24 Cores (48 threads per CPU)
RAM: 128GB DDR5 4800 MHz
VGA: NVIDIA RTX 4090 res: 7680 x 4320 pixels
SSD OS: 1000 GB1TB - R/W 7450 MB/s/6900 MB/s - PCI Express 4.0
HDD: -

Ikbenstil Workstation voor Threadripper voor Cinema 4D, Blender, Octane Render, Redshift, en Keyshot GPU Render.

Geoptimaliseert Workstation voor GPU renderen.

Het Ikbenstil Threadripper (Pro) Workstation biedt verschillende voordelen voor professionals die krachtige rekenmogelijkheden nodig hebben. Hier enkele voordelen van het gebruik van een Threadripper (Pro) workstation:
Hoge prestaties: Het Threadripper (Pro) platform is ontworpen om superieure prestaties te leveren voor veeleisende workloads, zoals het creëren van content, rendering en data-analyse. De processors bieden tot 96 cores en 192 threads, waardoor ze ideaal zijn voor multi-core workloads. Het mooie van de Threadrippers is de hoge clock frequentie in combinatie met de hoge Core count.
Uitbreidbaarheid: Het Threadripper (Pro)-platform ondersteunt quad-channel DDR5-geheugen tot 2TB en tot 128 PCIe 4.0-lanes, die snelle connectiviteit bieden voor PCIe SSD opslag, graphics en andere randapparatuur. Dit maakt het mogelijk om een zeer uitbreidbaar werkstation te bouwen dat een breed scala aan taken aankan.
Professionele functies: Het Ikbenstil Threadripper (Pro) platform is uitgerust met AMD''s Ryzen Pro remote-management en beveiligingsfuncties, waardoor het geschikt is voor zakelijk gebruik. Het ondersteunt ook Reg-ECC-geheugen, wat datacorruptie kan helpen voorkomen en de stabiliteit van het systeem kan verbeteren.
Over het geheel genomen is het Threadripper (Pro) workstation een uitstekende keuze voor professionals die behoefte hebben aan high-performance computing mogelijkheden en een zeer uitbreidbaar platform nodig hebben. Met zijn krachtige processors, snelle connectiviteit en professionele functies is het Threadripper (Pro) platform zeer geschikt voor veeleisende werklasten in gebieden zoals engineering, architectuur en contentcreatie.

De Ikbenstil Threadripper (Pro) wordt veel gebruikt met de volgende software pakketten: After Effects, Premiere Pro, Blender (Render), Cinema 4D, DATA Science, DaVinci Resolve, Foundry Nuke, Octane Render, Pix 4D, Redshift, Scientific, V-Ray, Virtual Production, Unity, Unreal Engine, Game Dev, KeyShot CPU Render, KeyShot GPU Render, Houdini, FL Studio, Ableton Live.
Wel heeft elk pakket zijn eigen eisen aan de hardware om volledig tot zijn recht te komen. Hieronder vindt uw een tabel met de eisen per software en de bijbehorende CPU, de beste hoeveelheid RAM en welke VGA kaart of kaarten per applicatie. Octane Render bijvoorbeeld heeft genoeg aan een kleine CPU Core hoeveelheid en juist zoveel mogelijk CUDA Cores terwijl Ableton Live juist graag veel CPU Cores heeft in combinatie met een relatief kleine VGA kaart.Specs Moederbord:

*AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO 7000 WX-Series and Ryzen™ Threadripper™ 7000 Series Processors
Single socket sTR5, LGA-4844, Up to 350W TDP

*AMD TRX50

*Up to 4TB of memory with speeds of 5200+MT/s (1DPC)
 
**Memory addressing up to 1TB/channel is subject to AMD Infrastructure Roadmap for Socket sTR5 Processors
*M.2 Interface: 2 PCIe 4.0 x4 (RAID 0, 1)

M.2 Form Factor: 2280/22110
M.2 Key: M-Socket

*2 PCIe 5.0 x16, support 2 triple/dual/single-width GPU cards
2 PCIe 5.0 x8, open rear

*Dual 10Gb LAN with Broadcom BCM57416

*4 SATA 3 (6Gb, RAID 0, 1, 10)
1 MCIO connector (PCIe Gen4 x8) to support 2 U.2 ports via cable for NVMe 2.5" SSD drives

*1 USB 3.2 Gen2x2 (20G, 1 rear Type-C)
1 USB 3.2 Gen2x1 (10G, 1 header Type-C)
4 USB 3.2 Gen2x1 (4 rear Type-A)
1 USB 3.2 Gen1x1 (5Gb, 1 header Type-A 2 ports)
1 USB 2.0 (1 header Type-A 2 ports)

*1 Dedicated LAN for IPMI


Technische omschrijving: De Ikbenstil Threadripper (Pro) beschikt over het TRX50 chipset in combinatie met de Core Threadripper 7960X 24 Core CPU die een maximale snelheid van 5,3 GHz heeft. Het systeem is met 64GB DDR5 4800 MHz RAM uitgerust dat tot maximaal 512 GB uitgebreid kan worden. OS en programmas worden op een PCIe SSD met een R/W snelheid van 7450 MB/s/6900 MB/s geinstalleerd. De grafische kaart beschikt over 16348 Cuda Cores, RAM en behaalt een max resolutie van 7680 x 4320 pixels Pixels. De totale afmeting van het systeem is:


Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Software in gebruik: Blender, Cinema 4D, Key Shot, Octane Render, Redshift
Type CPU: AMD Threadripper
Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.