+31 20 3301345

Ikbenstil Workstation voor Houdini en Reality Capture 

Het Ikbenstil AMD Ryzen 9 Workstation is uitermate geschikt voor Houdini en Reality Capture. uitermate geschikt systeem voor multithreaded apllicaties.

Productinformatie "Ikbenstil Workstation Ryzen 9 64GB RAM"

Workstation voor Houdini en Reality Capture


Case: Fractal Design Define 7 Black Midi-Tower - silent, black
Mobo: ASUS PRIME X670E-PRO WIFI
CPU:1 x Ryzen 9 7900X 12 Cores (24 threads per CPU)
RAM: 64GB DDR5 4800 MHz
VGA: NVIDIA RTX 4060 TI res: 7680 x 4320 pixels
SSD OS:SSD PCIe 1TB - R/W 7450 MB/s/6900 MB/s - PCI Express 4.0
SSD-HDD Data: -

Speciale Kenmerken:

Linux en Windows WorkstationIkbenstil Workstation voor Houdini en Reality Capture. De Ryzen 7000-serie processors van AMD zijn de eerste chips met de Zen 4 microarchitectuur, gebouwd op een 5 nm fabricageproces. Deze CPU''s richten zich op het leveren van geweldige prestaties per core, met boostsnelheden van meer dan 5 GHz, met behoud van de uitstekende multi-threaded verwerking waar AMD bekend om is geworden.
Deze generatie introduceerde ook ondersteuning voor DDR5 geheugen, AVX-512 en PCI-Express 5.0. Ryzen blinkt uit in de meeste toepassingen en bestrijkt een breed prijssegment. Voor gebruikers die meer power nodig hebben raden wij AMD''s Threadripper PRO CPU''s aan met nog meer cores, geheugenkanalen en PCIe-lanes. De Ikbenstil Ryzen workstations zijn uitermate geschikt voor de volgende software pakketten: Inventor, Game Dev, Octane Render, Reality Capture, Redshift, Unity, Unreal Engine, Virtual Product, Houdini en Twinmotion.

*Dit systeem is nu uitgerust met de Ryzen 9 7900X met 12 Cores, 24 threads*. Dit Workstation bouwt op het nieuwe en bijzonder goed uitgeruste X670E platform van AMD die hiermee Intel voor het eerst niet alleen voor is maar ook op vrijwel alle punten vorbijstreeft. Zeker ook op prijsgebied. De Ikbenstil Ryzen Workstations ondersteunen al PCIe 5.0.


Technische omschrijving: De Ikbenstil AMD Ryzen 9 Workstation computer beschikt over het AMD X670E chipset in combinatie met de AMD Ryzen Ryzen 9 7900X 12 Core CPU die een maximale snelheid van 5,6 GHz heeft. Het systeem is met 32GB DDR5 4800 MHz RAM uitgerust dat tot maximaal 128GB uitgebreid kan worden. OS en programmas worden op een PCIe SSD met een R/W snelheid van 7450 MB/s/6900 MB/s geinstalleerd. De grafische kaart beschikt over 4352 Cuda Cores, en behaalt een max resolutie van 7680 x 4320 pixels Pixels. De totale afmeting van het systeem is:

Aansluitingen achter:
Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A 4
Aantal poortenUSB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type C 1
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type A 3
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type C 1
Aantal USB 3.2 Gen 2.2 Type-C-poorten 1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal DisplayPorts 1
Lijningang Ja
Microfoon, line-in ingang Ja


Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

CPU Type: AMD Ryzen
Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.