+31 20 3301345
Ikbenstil AI - ML - DL - Inference High Performance Workstation - Server

Zwaar Workstation voor Inference, Artificial Intelligence, Machine Learning en Deep Learning

GPU Power 4x RTX 6000 ADA totaal 72704 Cuda Cores

Productinformatie "Ikbenstil AI - ML - DL Inference High Performance Workstation - Server"

Ikbenstil AI - ML - DL Computer

Zwaar Workstation voor inference, artificial intelligence, machine learning en deep learning

 

Processor: Intel Xeon W7-3455
Moederbord: Supermicro W790
Geheugen: 256GB DDR5 4800 REG RAM
Videocard: 4x RTX 6000 ADA - totaal 72704 Cuda Cores
SSD primair: Samsung M.2 2T NVME  Read/Write : 7,45 / 6,9 GB/sec
HDD secundair: Western Digital 4TB 64MB cache

Stil, snel en power.

Ikbenstil high performance computer voor AI toepassingen. Wij maken al geruime tijd machines voor Ai, machine learning en deep learning en beantwoorden met deze computer dan ook de vraag: "Waarom staat die niet bij jullie op de site?".

In deze configuratie beschikt de Ikbenstil AIMLDL over vier RTX 6000 ADA kaarten met in totaal 72704 Cuda Cores, 48GB RAM per grafische kaart en een Intel W7 3455 Xeon CPU met een max boost tot 4,8GHz. Het moederbord beschikt over 5x 16 PCIe lanes en 1x 10GBe NIC.

RTX 6000ADA:

De nVidia RTX 6000 ADA generatie grafische kaart is een pro kaart met Ada Lovelace GPU-architectuur. Het combineert derde generatie RT Cores, vierde generatie Tensor Cores en next-gen CUDA cores met 48GB grafisch geheugen voor ongekende rendering, AI, graphics en compute prestaties. De RTX 6000 Ada is ontworpen voor veeleisende professionele workloads zoals rendering, visualisatie, AI en compute. Hij biedt aanzienlijke prestatieverbeteringen ten opzichte van de vorige generatie RTX 6***-serie kaarten. ADA kan ook grote AI-modellen tot 3x sneller trainen.
De Tensor Cores zijn speciaal ontworpen om deep learning taken te versnellen, waardoor neurale netwerken sneller kunnen worden getraind en geïnterpreteerd. Daarnaast zorgt de grote hoeveelheid grafisch geheugen ervoor dat grotere en complexere modellen kunnen worden getraind en uitgevoerd op de kaart.

Deze machine kan zowel in een Big Tower als een 5U Rackmount kast gebouwt worden, calculatie hier is met de Big Tower behuizing.

Deze Ikbenstil Workstation ondersteund Linux en Windows operating systems. 

Zoals alle systemen van Ikbenstil kan de AIMLDL volledig op maat gemaakt worden. Mocht de software die u gebruikt speciale hardware eisen hebben dan passen wij het systeem graag naar uw wensen aan.

Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Type CPU: Intel Xeon
Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.