+31 20 3301345

Lorem Ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Productinformatie "Ikbenstil Game PC van Hout *de snelste - i9 14900K - 6 GHz - RTX 4090"

Ikbenstil Game PC van Hout *de snelste - i9 14900K - 6 GHz - RTX 4090


Case: Fractal Design Define 7 XL Black Big-Tower
Mobo: ASUS PRIME Z790-A WIFI (Intel,1700,DDR5,ATX)
CPU: i9 14900K 24 Cores (32 threads per CPU)
RAM: 32GB DDR5 4800 MHz
VGA: RTX 4090 res: 7680 x 4320 pixels
SSD OS: 1 TB - R/W 7450 MB/s/6900 MB/s - PCI Express 4.0
HDD: Western Digital Red, 4 TB WD40EFRX, 24/7

Speciale Kenmerken:

De van Hout is inmiddels een Ikbenstil traditie: compromisloos de snelst mogelijke configuratie. Zo ook nu na de upgrade met de nieuwe i9 14900K en de NVidia Geforce RTX 4090 videokaart.
Ikbenstil heeft wederom met deze editie van de Van Hout, de snelste Game PC van Nederland gebouwd! Het systeem verbeterd en evolueert door de jaren, door gebruik te maken van de snelst beschikbare hardware componenten die een nuttige toevoeging zijn aan het concept van deze computer.
De van Hout zet de beste scores neer in zowat alle benchmarks.... PC Magazine schrijft; "Als je iemand niet moet leren hoe je een snelle pc bouwt, dan is het Ikbenstil ".
Tof, bedankt voor al deze lof, want ook deze keer zijn wij de keuze van de redactie geworden en dat vinden wij een hele eer!

De eerste Ikbenstil PC van Hout was al een niet-in-te-halen race monster. Nu gaan we weer een stap sneller.

De van Hout is ondanks zijn vermogen een stille computer.

De PCM heeft de Van Hout getest, een kleine bite uit het artikel "''Is de Van Hout de snelste? Ja, wat wij tot nu toe in handen hebben gehad, kan niet tippen aan de prestaties van deze pc. Alles is snel aan deze pc: de cpu, de grafische kaarten, de ssd’s, het geheugen.


Technische omschrijving: De Ikbenstil van Hout Game PC beschikt over het chipset in combinatie met de Core i9 14900K 24 Core CPU die een maximale snelheid van 6,0 GHz heeft. Het systeem is met 32GB DDR5 4800 MHz RAM uitgerust dat tot maximaal 128GB uitgebreid kan worden. OS en programmas worden op een PCIe SSD met een R/W snelheid van 7450 MB/s/6900 MB/s geinstalleerd. De grafische kaart beschikt over 16348 Cuda Cores, en behaalt een max resolutie van 7680 x 4320 pixels Pixels. De totale afmeting van het systeem is:

Aansluitingen mobo backpanel:

Back I/O Ports 1 x USB 3.2 Gen 2x2 port (1 x USB Type-C®)
3 x USB 3.2 Gen 2 ports (2 x Type-A, 1 x Type-C®)
4 x USB 3.2 Gen 1 ports (4 x Type-A)
1 x DisplayPort
1 x HDMI® port
1 x Wi-Fi Module
1 x Intel® 2.5Gb Ethernet port
3 x Audio jacksLet op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.