+31 20 3301345

Ikbenstil 3U Industrial Fanless Workstation

De meeste fanless computers zijn klein en compact waardoor uitbreiding met bijvoorbeeld LAN of seriële kaarten niet mogelijk is. De Ikbenstil 3U fanless workstation biedt ruimte aan een ATX moederbord en is hierdoor unique.

Productinformatie "Ikbenstil Industrial 3U Fanless Workstation"

Ikbenstil Industrial 3U Fanless Workstation


Case:
Mobo: Mainboard ASUS Industrial Q470EI-IM-A, ITX, Intel® Q470E, LGA1200,
CPU: i7 10700 Octacore Cores (16 threads per CPU)
RAM: GB DDR4 2666 MHz
VGA: NVIDIA Quadro T600 res: 7680 x 4320 pixels
SSD OS: 250 GB - R/W 3500 MB/s/2300 MB/s - PCI Express 3.0
HDD: Western Digital Red, 1 TB WD10JFCX, 24/7, AF 2,5inch

Speciale Kenmerken:

mini-ITX ASUS, industrial series, Intel®Q470E Comet Lake, LGA1200 socket 10th gen., max 65 W TDP
DDR4 2933MHz, 2 x SO-DIMM, each 32 GB
Supports 3 displays configuration by multiple interface: 2* DP/DVI-D/LVDS or eDP
7-year longevity supply
1 x PCIe 3.0/2.0 x16
>3 x USB 3.2 Gen2 (2 x Type A, 1 x Type C)
1 x M.2 socket 3 with M key, type 2242/2260/2280 (PCIe x4 and SATA mode)
1 x M.2 socket 1 with E key, type 2230 for WIFI/BT device (PCIe and CNVi)
5x COM
Power: ATX or 12V DC in (supported by our additional cable MBZ-1021)Het nieuwe industriële flagship van Ikbenstil. Meer kracht, meer uitbreidbaarheid en meer mogelijkheden. Hiermee zijn meerdere beperkingen van onze voorgaande industriële fanless behuizingen opgeheven. In deze eerste configuratie introduceren wij dan ook meteen de mogelijkheid voor gebruik van een VGA kaart in een fanless case. Deze computer is gemaakt voor de ruwste omstandigheden en wordt nu al ingezet op zeeschepen en security stations in meerdere Arabisch landen. De machine kan geplaatst worden in een Rackmount kast. Het moederbord in deze configuratie is een industrieel 5 year lifecycle bord dat door Fujitsu in Duitsland gemaakt wordt.

Technische omschrijving: De Ikbenstil Industrial 3U Fanless Workstation beschikt over het Q470 chipset in combinatie met de Core i7 10700 8 Core CPU die een maximale snelheid van 4,8 GHz heeft. Het systeem is met 16GB DDR4 2666 MHz RAM uitgerust dat tot maximaal 128GB uitgebreid kan worden. OS en programmas worden op een M.2 250GB PCIe SSD met een R/W snelheid van 3500 MB/s/2300 MB/s geinstalleerd. De grafische kaart beschikt over 640 Cuda Cores, 4 GB en behaalt een max resolutie van 7680 x 4320 pixels Pixels. De totale afmeting van het systeem is: 45cm x 45cm x 13cm (BxDxH), Frontpanel 48cm (B)


Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.