+31 20 3301345

Ikbenstil industriële pc i7 - IC8Q670 -MultiLAN - Computer Vision

Professionele Embedded Industriële Computer met een Core i7 CPU en 8x 2,5GBe Intel LAN aansluitingen. Ideaal systeem voor Computer Vision voor Robots.

Ikbenstil industriële computers: robuust, krachtig en betrouwbaar, lange levensduur, uitgebreide connectiviteit, gebouwd voor zware omstandigheden, uitstekende prestaties, zeer robuust.

Productinformatie "Ikbenstil industriële pc i7 - IC8Q670 -MultiLAN - 8x 2,5Gbe - voor Computer Vision"

Ikbenstil industriële pc i7 - IC8Q670 -MultiLAN - 8x 2,5Gbe voor Computer Vision


Case: Ikbenstil Mini-ITX fanless case
Mobo: Jetway MI23-Q670 Mini-ITX (Intel 12./13th Gen. LGA1700, 4x SATAIII RAID, 8x 2.5GbE LAN)
CPU: Intel i7 14700 20 Cores (28 threads per CPU)
RAM: 32GB DDR5 4800 MHz
VGA: res:
SSD OS:SSD PCIe 1000 GB - R/W 7450 MB/s/6900 MB/s - PCI Express 4.0
SSD-HDD Data: -

Speciale Kenmerken:

Kenmerken:
- Intel® 12th/13th/14th Gen Processors up to 65W
- Long-Life Embedded Class with Planned Lifecycle Through Q1''2037
- 8 * Intel 2.5GbE, 8 * USBs, 3 * COMs, 1 * GPIO
- 2 * M.2 M-key NVMe, 1 * M.2 B-key, 1 * M.2 E-key
- PCIe 4 x4 side-slot, Supports Jetway Expansion Modules
- 2 * DDR5-5600 Dual Channel SODIMM up to 64GB
- Supports BIOS Recovery, ECO-design for EuP/ErP

Intel® LGA1700 Socket supports 12th/13th Gen. Core Processor (Max. 65W TDPs under 180A)
Intel® Q670E Chipset
2* DDR5 4800MHz SO-DIMM up to 64GB
4* SATAIII support RAID 0, 1, 5, 10
2* M.2 (M-key), 1* M.2 (E-key), 1* M.2 (B-key)
8* 2.5GbE, 3* RS232, 1* PCIe Gen.4 x4
2* USB3.2 (Gen.2), 2* USB3.2 (Gen.1), 4* USB2.0
24pin ATX + 4pin 12V
ATX Power Input
Support JetBIOS SW back up tool for BIOS recovering

Aansluitingen achter:

Display Port: 1
HDMI: 2
USB 3.2 Gen1: 4
Ethernet: 2 x RJ45 Intel
Serial Port: 2 (RS232/422/485)
Audio jack: 2 (Line-Out, mic-in)
Ikbenstil Industriële box Computer met Core i7 CPU en 8x 2,5GBe LAN

Unique systeem voor situaties als bijvoorbeeld Computer Vision waar digitale cameras, zoals bij robots, zowel kracht als bandbreedte vragen van het aanwezige systeem. Ikbenstil industrial pc met lange termijn levenscyclus. Onze Industriële PC''s worden ingezet in proces controles en of data-acquisitie maar ook als front-end voor een distributed processing omgevingen. Veelvoorkomend gebruik:

Survey, ATM, Automation, Medical Equipment, Security, Networking, POS, General Application, Gaming Machine, Transportation , Panel systems

Ikbenstil industrie computers worden op basis van de beste beschikbare componenten voor u toepassing gebouwd. U kunt de computers online bestellen al raden wij aan eerst contact met ons op te nemen om tot de beste oplossing voor u doeleinden te komen.

Ikbenstil industrial pc''s kunnen zowel fanless als luchtgekoeld voor u gemaakt worden. Zoals gebruikelijk bij Ikbenstil kunnen de systemen op maat gemaakt worden. Voorbeelden hiervan zijn COM poort uitbreidingen of gebruik in voertuigen.

Technische omschrijving: De Ikbenstil embedded industrial box pc beschikt over het chipset in combinatie met de Core Intel i7 14700 20 Core CPU die een maximale snelheid van 5,3 GHz heeft. Het systeem is met 32 GB DDR5 4800 MHz RAM uitgerust dat tot maximaal 64 GB uitgebreid kan worden. OS en programmas worden op een PCIe SSD met een R/W snelheid van 7450 MB/s/6900 MB/s geinstalleerd. De totale afmeting van het systeem is:


Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.