+31 20 3301345

Ikbenstil mini office pc

Klein maar best krachtig.

Productinformatie "Ikbenstil mini Office computer B660"

Ikbenstil mini Office computer B660


Case: ASR DM B660
Mobo:
CPU: i3 12100 4 Cores (8 threads per CPU)
RAM: 8GB DDR4 3200 MHz
VGA: res: 5120x3200@120Hz (eDP), 7680x4320@60Hz (DP), 4096x2160@60Hz (HDMI)
SSD OS: ,250 GB - R/W 1315 MB/s/3210 MB/s - PCI Express 3.0
HDD: SSD 250GB Samsung M.2 PCI-E NVMe 970 EVO Plus

Speciale Kenmerken: Mini STX is een nieuw, vooral industrieel gebruikt formaat. Helaas ontbreken de benoemingen van zowel behuizing en mainboard boven in de lijst, we werken aan een oplossing. Het mooie aan STX is het mini formaat in combinatie met een "gewone" CPU op socket 1700 en dus niet een soort laptop CPU die doorgans net iets minder presteren.

Ikbenstil mini Office computer B660

Hij is mini maar best krachtig. De nieuwe Ikbenstil mini Office pc B660. Uitermate geschikt mini systeem voor Office gebruik. Het systeem kan naar wens uitgebreid worden met een wifi module (optioneel). De IBS mini B660 kan idem met een VESA houder achter op een monitor gemonteerd worden. Het nieuwe STX formaat beschikt over een standard 1700 socket waardoor dit mini systeem exact dezelfde processoren gebruikt worden dan in zijn grote broers. Anders dan bij de grote systemen kan dan helaas geen uitbreidingskaart geplaatst worden, wat voor Office pc''s ook bijna niet voorkomt.


Technische omschrijving: De Ikbenstil mini Office computer B660 beschikt over het Intel B660 chipset in combinatie met de Core i3 12100 4 Core CPU die een maximale snelheid van 4.3 GHz heeft. Het systeem is met 8 GB DDR4 3200 MHz RAM uitgerust dat tot maximaal 32 GB uitgebreid kan worden. OS en programmas worden op een M.2 250GB PCIe SSD met een R/W snelheid van 1315 MB/s/3210 MB/s geinstalleerd. De grafische kaart beschikt over Cuda Cores, en behaalt een max resolutie van 5120x3200@120Hz (eDP), 7680x4320@60Hz (DP), 4096x2160@60Hz (HDMI) Pixels. De totale afmeting van het systeem is: 15,5 H x 15,5 B x 8 D


Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.