+31 20 3301345

Ikbenstil Workstation Voor Revit, Inventor, Enscape en Touch Designer

Professioneel Workstation voor Enscape, Revit, Inventor en Touch Designer met Intel Q670 chipset, DDR5 RAM en de razendsnelle i7 14700K. 

Productinformatie "Ikbenstil Workstation Core i7 - 32GB RAM"

Krachtig Workstation voor Enscape, Revit, Inventor en Touch Designer.


Case: Fractal Design Define Mini C - miniTower
Mobo: ASUS Pro Q670M-C-CSM
CPU: i7 14700K 14 Cores (20 threads per CPU)
RAM: 32GB DDR5 4800 MHz
VGA: NVIDIA RTX A4000 16GB res: 7680 x 4320 pixels
SSD OS:SSD PCIe 1000 GB - R/W / -
SSD-HDD Data: -

Speciale Kenmerken:

e Ikbenstil Workstation Core i7 met 32GB RAM is een compact en krachtig workstation voor Inventor, Revit, Enscape en Touch Designer . Voor Inventor raden wij de RTX A2000 12GB VGA kaart aan, Voor Revit zou de RTX A4000 de betere VGA kaart zijn. Voor Enscape is de RTX 4070TI Super een uitstekend VGA kaart en voor Touch Desinger is onze aanbeveling om de RTX 4080 Super te gebruiken.  Na de laatste update beschikt dit Workstation over de i7 14700K 20 Core processor die op een industrieel moederbord met het Q670 chipset draait. De Ikbenstil Core i7 32GB RAM is uitermate geschikt voor architecten en engineering bureaus. Het systeem kan tot 192GB RAM geupgrade worden en desgewenst met een ATI Firepro grafische kaart uitgerust worden.
Het systeem is door zijn uitgekiende combinatie hardware razend snel in de opstart van zowel OS als programma''s. De Ikbenstil Workstation Core i7 32GB RAM voor Inventor, Revit, Enscape en Touch Designer staat voor snelheid, robuustheid en consistente en betrouwbare prestaties.

Technische omschrijving: De Ikbenstil Pro Workstation Xeon computer beschikt over het Q670 chipset in combinatie met de Core i7 14700K 14 Core CPU die een maximale snelheid van 4,8 GHz heeft. Het systeem is met 16GB DDR5 4800 MHz RAM uitgerust dat tot maximaal 192GB uitgebreid kan worden. OS en programmas worden op een M.2 PCIe SSD met een R/W snelheid van 6900 MB/s/5000 MB/s geinstalleerd. De grafische kaart beschikt over 6144 Cuda Cores, 16GB en behaalt een max resolutie van 7680 x 4320 pixels .
Aansluitingen achter:
Aantal USB 2.0-poorten    2
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type A    4
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten    1
PS/2 poort(en)    2
Aantal HDMI-poorten    1
HDMI versie    2.1
Aantal DisplayPorts    2
DisplayPort versie    1.4
Hoofdtelefoonuitgangen    2
Microfoon, line-in ingang    Ja

Aanbevolen VGA kaarten per software:

AutoCAD: RTX A2000
Inventor: RTX A2000
Enscape: RTX 4070TI S
Revit: RTX A4000
Touch Designer: RTX 4080 SLet op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Software in gebruik: Enscape, Inventor, Revit, Touch Designer
Type CPU: Intel Core
Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.