+31 20 3301345

Ikbenstil Workstation i7 - 64GB RAM

Professioneel Workstation voor Cinema 4D, Key Shot, Lumion, Pro Tools en FL Studio. Het betere Workstation voor animatie, editing, 3D Design en visualisatie.

Productinformatie "Ikbenstil Workstation Core i7 64GB RAM"

Cinema 4D, Key Shot, Lumion, Pro Tools en FL Studio


Case: Fractal Design Define 7 Black Midi-Tower - silent, black
Mobo: ASUS PRIME Z790-A WIFI (Intel,1700,DDR5,ATX)
CPU: i7 14700K 20 Cores (28 threads per CPU)
RAM: 64GB DDR5 4800 MHz
VGA: NVIDIA RTX 4080 Super res: 7680 x 4320 pixels
SSD OS:SSD PCIe 1000 GB, - R/W 6900 MB/s/5000 MB/s - PCI Express 4.0
SSD-HDD Data: -

Speciale Kenmerken:

Het Ikbenstil Workstation i7 64GB RAM is ideaal voor Cinema 4D, Key Shot, Lumion, Pro Tools en FL Studio. Dit Workstation sluit naadloos aan bij de software en levert optimaal gebruik door de combinatie hardware bij modelleren en animatie. Wanneer u ook rendert is zwaardere hardware aan te raden voor zowel CPU als de GPU. Voor de audio software raden wij aan om juist kleinere VGA kaarten te gebruiken zoals de nVidia T400 of RTX 4060TI.

Technische omschrijving: De Ikbenstil Workstation i7 64GB RAM computer beschikt over het Intel Z790 chipset in combinatie met de Core i7 14700K 20 Core CPU die een maximale snelheid van 5,6 GHz heeft. Het systeem is met 16GB DDR5 4800 MHz RAM uitgerust dat tot maximaal 128GB uitgebreid kan worden. OS en programmas worden op een PCIe SSD met een R/W snelheid van 6900 MB/s/5000 MB/s geinstalleerd. De grafische kaart beschikt over 10420 Cuda Cores, RAM en behaalt een max resolutie van 7680 x 4320 pixels Pixels.


Aansluitingen mobo backpanel:
Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A     4
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type A     2
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type C     1
Aantal USB 3.2 Gen 2.2 Type-C-poorten     1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten     1
Aantal HDMI-poorten     1
Aantal DisplayPorts     1
Hoofdtelefoonuitgangen     1
Lijningang     Ja
Microfoon, line-in ingang     Ja
WiFi-AP antenna jack     1

Aanbevolen VGA kaarten per software:

Cinema 4D: RTX 4070TI S
Lumion: RTX 4080 S
Keyshot: RTX 4080S
FL Studio: RTX 4060TI
Pro Tools: T400


Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Software in gebruik: Cinema 4D, FL Studio, Key Shot, Lumion, Pro Tools
Type CPU: Intel Core
Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.