+31 20 3301345

IKBENSTIL Workstation i9- 128Gb RAM

Het betere pro Workstation voor Adobe After Effects en Foundry Nuke geoptimaliseert voor uitstekende performance.

Productinformatie "IKBENSTIL Workstation Core i9 - 128GB RAM"

Het betere Pro Workstation met uitstekende performance voor Adobe After Effects en Nuke.


Case: Fractal Design Define 7 Black Midi-Tower - silent, black
Mobo:
CPU: i9 14900K 24 Cores (32 threads per CPU)
RAM: 128GB DDR5 4800 MHz
VGA: NVIDIA RTX 4080 Super 16GB res: 7680 x 4320 pixels
SSD OS:SSD PCIe ,1TB - R/W 7450 MB/s/6900 MB/s - PCI Express 4.0
SSD-HDD Data: 870 Evo 2TB -

Speciale Kenmerken:

De Ikbenstil Workstation Core i9 met 128GB RAM standard is geoptimaliseert voor Adobe After Effects en Foundry Nuke die beiden voornamelijk single threaded zijn. De zeer hoge clocksnelheid van de i9 is voor deze werkomgeving ideaal. Alleen bij Multi Frame Rendering in After Effects is een Threadripper machine wellicht de betere keuze.
Voor de GPU geldt dat er voldoende RAM op de kaart aanwezig moet zijn om effectief gebruikt te kunnen worden. In de standard configuratie beschikt dit systeem over 16GB indien gewenst zou u up kunnen graden na een 24GB model of hoger. Uiteraard kan dit systeem ook voor andere taken ingezet worden.

Technische omschrijving: De Ikbenstil Workstation Core i9 128GB RAM computer beschikt over het Intel Z790 chipset in combinatie met de Core i9 14900K 24 Core CPU die een maximale snelheid van 6,0 GHz heeft. Het systeem is met 16GB DDR5 4800 MHz RAM uitgerust dat tot maximaal 64GB uitgebreid kan worden. OS en programmas worden op een M.2 PCIe SSD met een R/W snelheid van / geinstalleerd. De grafische kaart beschikt over 10240 Cuda Cores, 16GB en behaalt een max resolutie van 7680 x 4320 pixels Pixels. De totale afmeting van het systeem is:

ProArt Z790-CREATOR WIFI
Intel® Z790 LGA 1700 ATX creator motherboard with PCIe® 5.0 , DDR5 support, Thunderbolt™ 4 (USB4® compliant), 10 Gb & 2.5 Gb Ethernet, WiFi 6E, four M.2 slots, plus a USB 3.2 Gen 2x2 front panel connector with Quick Charge 4+ up to 60W

Aansluitingen achter:
2 x Thunderbolt™ 4 USB Type-C® port(s)
6 x USB 3.2 Gen 2 port(s) (6 x Type-A)
2 x DisplayPort (Input only)
1 x HDMI® port
1 x ASUS Wi-Fi Module
1 x Marvell® AQtion 10Gb Ethernet port
1 x Intel® 2.5Gb Ethernet port
5 x Audio jacks
1 x BIOS FlashBack™  button


Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Software in gebruik: After Effects, Nuke
Type CPU: Intel Core
Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.