+31 20 3301345

Workstation voor Adobe Premiere Pro, DaVinci Resolve, Metashape, Pix 4D, Unreal Engine, Octane Render en Redshift

De Ikbenstil Workstation i9 32GB RAM is de geoptimaliseerde Workstation voor deze programma's.

Productinformatie "Ikbenstil Workstation Core i9 32GB RAM"

Workstation voor Premiere, DaVinci Resolve, Metashape, Pix 4D, Unreal Engine, Octane Render en Redshift


Case: Fractal Design Define 7 Black Midi-Tower - silent, black
Mobo: ASUS PRIME Z790-A WIFI (Intel,1700,DDR5,ATX)
CPU: i9 14900K 24 Cores (32 threads per CPU)
RAM: 32GB DDR5 4800 MHz
VGA: NVIDIA RTX 4070TI Super 16GB res: 7680 x 4320 pixels
SSD OS:SSD PCIe 1000 GB - R/W 7450 MB/s/6900 MB/s - PCI Express 4.0
SSD-HDD Data: -

Speciale Kenmerken:

De Ikbenstil Workstation i9 32GB RAM is gemaakt voor de volgende programmas: Adobe Premiere pro, DaVinci Resolve, Metashape, Pix 4D, Unreal Engine, Octane Render en Redshift. Dit Workstation is optimaal bij gebruik van deze softwarepakketten alleen voor de meest zware taken raden wij het Threadripper platform aan. De variabelen voor deze workstations zijn bijna altijd de verschillende bestandsformaten en grootes en de viewport. Dit kan per gebruiker afwijken en erin resulteren dat er een grotere GPU of meer RAM beter zouden zijn. Wij passen de machines graag op uw gebruik aan. Ook de setup van het opslag gedeelte wijkt in onze ervaring vaak per gebruiker sterk af doordat de eene keer een NAS gebruikt wordt en de ander keer alles intern op de computer opgeslagen wordt inclusief project data en eventuele scratch disks. Ikbenstil Computers passen zich aan aan uw situatie, neem gerust contact op.


Technische omschrijving: De Ikbenstil Workstation i9 32GB RAM computer beschikt over het Intel Z790 chipset in combinatie met de Core i9 14900K 24 Core CPU die een maximale snelheid van 6,0 GHz heeft. Het systeem is met 32 GB DDR5 4800 MHz RAM uitgerust dat tot maximaal 512GB uitgebreid kan worden. OS en programmas worden op een PCIe SSD met een R/W snelheid van 7450 MB/s/6900 MB/s geinstalleerd. De grafische kaart beschikt over 8448 Cuda Cores, 16GB en behaalt een max resolutie van 7680 x 4320 pixels Pixels.

Aansluitingen achter:
Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A 4
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type A 2
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type C 1
Aantal USB 3.2 Gen 2.2 Type-C-poorten 1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal DisplayPorts 1
Hoofdtelefoonuitgangen 1
Lijningang Ja
Microfoon, line-in ingang Ja
WiFi-AP antenna jack 1


Aanbeveling VGA kaarten:
Premiere Pro: RTX 4070TI Super
Metashape: RTX 4080 Super
DaVinci Resolve: RTX 4-7-TI Super
Pix 4D: RTX 4060TI
Unreal Engine: RTX 4070TI Super
Octane Render: RTX 4090
Redshift: RTX 4080 Super


Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Software in gebruik: DaVinci Resolve, Metashape, Pix 4D, Premiere Pro, Unreal Engine
Type CPU: Intel Core
Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.