+31 20 3301345

Ikbenstil Workstation i9 - 64GB RAM

Professioneel Workstation voor 3Ds Max, Maya, Blender, ArcGis Pro, Ableton Live, Twin Motion en ZBrush. Het betere workstaion voor animatoren, creatie, modelleren, visualisatie en meer.

Productinformatie "Ikbenstil Workstation Core i9 64GB"

Workstation voor Maya, Blender, Arc Gis Pro, Ableton Live, Twin Motion, Autodesk 3Ds Max en ZBrush


Case: Fractal Design Define 7 Black Midi-Tower - silent, black
Mobo: ASUS PRIME Z790-A WIFI (Intel,1700,DDR5,ATX)
CPU: i9 14900K 24 Cores (32 threads per CPU)
RAM: 64GB DDR5 4800 MHz
VGA: NVIDIA RTX 4070TI Super 16GB res: 7680 x 4320 pixels
SSD OS:SSD PCIe 1TB - R/W 7450 MB/s/6900 MB/s - PCI Express 4.0
SSD-HDD Data: -

Speciale Kenmerken:

Het Ikbenstil Workstation voor Maya, Blender, Arc Gis Pro, Ableton Live, Twin Motion, Autodesk 3Ds Max en ZBrush met de Core i9 14900K en 64GB RAM is de ideale basis voor deze software pakketten. Dit werkstation biedt zeer goede performance en kan verder geoptimaliseert worden op uw specifieke werkomgeving of bestanden in gebruik.


Technische omschrijving: Het Ikbenstil Workstation i9 64GB voor Maya, Blender, Arc Gis Pro, Ableton Live, Twin Motion, Autodesk 3Ds Max en ZBrush beschikt over het Intel Z790 chipset in combinatie met de Core i9 14900K 24 Core CPU die een maximale snelheid van 6,0 GHz heeft. Het systeem is met 128 GB DDR5 4800 MHz RAM uitgerust dat tot maximaal 196GB uitgebreid kan worden. OS en programmas worden op een 1TB PCIe SSD met een R/W snelheid van 7450 MB/s/6900 MB/s geinstalleerd. De grafische kaart beschikt over 10240 Cuda Cores, 16GB en behaalt een max resolutie van 7680 x 4320 pixels Pixels. De totale afmeting van het systeem is:

Aansluitingen achter:
Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A 4
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type A 2
Aantal poorten USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type C 1
Aantal USB 3.2 Gen 2.2 Type-C-poorten 1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal DisplayPorts 1
Hoofdtelefoonuitgangen 1
Lijningang Ja
Microfoon, line-in ingang Ja
WiFi-AP antenna jack 1


Aanbeveling VGA kaarten:
Maya: RTX 4070TI Super
Blender: RTX 4090
Arc Gis Pro: RTX 4070TI Super
Ableton Live: nVidia T400
Twin Motion: RTX 4070TI Super
Autodesk 3Ds Max: RTX 4070TI Super
ZBrush: RTX 4060 TI


Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Software in gebruik: Ableton Life, Arc Gis Pro, Autodesk 3Ds Max, Blender, Maya, Twin Motion, ZBrush
Type CPU: Intel Core
Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.