+31 20 3301345

Ikbenstil Workstation Cuda Supercomputer

Professioneel Workstation met AMD EPYC 4th GEN CPU , een GPU combinatie van NVidia RTX6000 Ada Generation en een NVidia Geforce RTX 4090

 

Productinformatie "Ikbenstil Workstation Cuda Supercomputer - AMD Epyc - RTX6000 ADA - RTX4090"

Ikbenstil Workstation Cuda Supercomputer - AMD Epyc - RTX6000 ADA - RTX4090


Case: Fractal Design Define 7 XL Black Big-Tower
Mobo: Supermicro Mainboard H13SSL-NT ATX Socket SP5 Single CPU - Epyc 9
CPU:1 x AMD Epyc 9334 32 Cores (64 threads per CPU)
RAM: 128GB DDR5 4800 MHz
VGA: NVIDIA RTX 6000 ADA res: 7680 x 4320 pixels
SSD OS: 1 x 1000 GB - R/W 7450 MB/s/6900 MB/s - PCI Express 5.0
HDD: Western Digital Red, 4 TB WD40EFRX, 24/7

Speciale Kenmerken:

Ikbenstil Cuda SuperComputer

CudaCores nemen op veel plekken de plaats van CPU Cores in. De Ikbenstil Cuda SuperComputer beschikt over de nieuwe RTX 6000 ADA kaart en een RTX 4090 kaart die bij elkaar totaal over 34560 Cuda Cores beschikken. Het gebruikte mainboard beschikt over de nieuwste en snelste interfaces zoals PCIe 5.0 en DDR5 RAM. Dit is idem het systeem waar 3 van de meest recente VGA kaarten, RTX 6000 ADA, in een systeem geplaatst kunnen worden. Dit vanwege de bouwform van de VGA kaarten die maar 2 slots zijn tenopzichte de RTX 4090 kaarten die een 4 slots bouwform hebben en dus fysiek niet passen. Bij gebruik van 3x RTX 6000 Ada kunt u dus over 54528 CudaCores beschikken.

Voor wie financiele analyses, Bioscience, Medische, Geofysische, Meteorologische en Seismische berekeningen maakt of zich misschien bezig houdt met protein folding, sequencing en alignment investigations, hidden Markov models of CAD en nooit over genoeg power beschikt, is rekenkracht essentieel. Steeds meer van de gebruikte software, Mathlab , Abaqus van Dassault en Ansys, heeft inmiddels directe ondersteuning en optimalisatie voor GPU processing ingebouwd. 

Nu kost een beetje super computer al gauw een paar miljoen Euro, dat kan een struikelblok in de aanschaf van al die rekenkracht zijn voor uw bedrijf.


Let op! Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Bel ons dan gerust: t: 020 3301345, mailen kan natuurlijk ook: Info at Ikbenstil Computers.

U wilt liever dat wij u terug bellen?. Maak dan gebruik van de knop rechts onder op de website. Wij bellen u dan op het door u opgegeven moment.

Mocht u een besturingssysteem nodig hebben dan kunt u dit HIER kiezen. Mocht u reeds over het OS beschikken dan installeren wij dit graag voor u.

Type CPU: AMD Epyc
Contact
Alle Ikbenstil systemen kunnen op uw persoonlijke wensen geconfigureerd worden.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of wenst u een aangepaste aanbieding? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Wat we standaard extra doen

High end componenten
Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, snelheid en uitstekende comptabiliteit. Hierdoor is het hardware matige uitval percentage extreem laag en bent u verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
Wij zijn er, bel maar!
Wij zijn toegankelijk. Wij bespreken het nieuwe systeem graag met u om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met de nieuwe Ikbenstil Computer. U kunt ons daarom altijd bellen met vragen die u heeft en die u graag persoonlijk beantwoord wilt hebben. Des te beter wij u informeren des te beter u met uw nieuwe computer kunt werken.
Wij zijn ook bereikbaar na de aankoop
U kunt ons altijd bellen met vragen of een verwezenlijking van uw ideeën, om uw computer soepel te laten werken. Ook voor onderhoud of gewoon onze kijk op een software matige oplossing, wij helpen u graag.
Zuivere installatie
Niemand waardeert rommel op zijn of haar harde schijf. Daarom installeren wij geen trialware, adware, promotion-ware of andere “troep”. Wel installeren wij de nieuwste BIOS en stellen deze perfect in en een aantal tools die u echt nodig heeft voor een soepel werkende computer. Denk hier aan Ccleaner voor systeem onderhoud, Syncback voor back-ups, codecs voor het afspelen van video’s ezv.
Drivers, patches servicepacks
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende modules te vinden voor onze configuraties en voor u nieuwe computer. Elke Ikbenstil Computer krijgt persoonlijke aandacht voordat deze uitgeleverd wordt.1
Highend assemblage en bekabeling
Een computer goed assembleren is een vak, een Ikbenstil Computer assembleren is een kunstwerk. Alle onderdelen worden gemodificeerd voor uitstekende koeling en superstil in het gebruik. Alle kabels worden super strak weggewerkt voor een optimale airflow in een opgeruimde kast.
Zeer uitgebreide controle
Een computer bestaat uit honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Daarom checken wij met een uitgebreide checklist alles dubbel na om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
Burn-In Process
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide test en benchmark procedure. Wij noemen dit de burn-in fase. In deze afsluitende fase van de computer assemblage wordt u nieuwe personal computer aan een zware belasting onderworpen om zo een optimale performance te kunnen garanderen.
Verzending 
Verzendschade zit in een klein hoekje, als een computer op transport gaat. Daarom verschepen wij uw computer alleen met UPS.